Het dagboek van Ze: Toe aan vakantie

Werk & studie door Marleen_S

Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Hier op de redactie waren we ontzettend toe aan vakantie. Zeker na al die hitteaanvallen achter de computer en een droge mond van het hijgen boven de ventilator. Fleur heeft een avontuurlijke vakantie gehad in de bergen van Oostenrijk, Karin is net vers gebakken terug van Barbados, Marleen ligt - as we speak - met d'r billen op een Grieks strand en Madelon werkt nog altijd even hard door. Gelukkig worden we op de redactie in de watten gelegd om de heetste zomerdagen goed door te komen. 




Bij een zomerse borrel hoort natuurlijk een lekker borrelhapje. We like toastjes en om deze te beleggen, zijn deze nieuwe tapenades van Carbonell overheerlijk! Groene olijven, zongedroogde tomaten en zwarte olijven: allemaal even lekker. Tip van Carbonell: gebruik tapenade niet alleen op een stokbroodje of als dip, maar maak er ook lekkere kip- of visgerechten mee klaar.


Zucht... Wat een mooie plaatjes hè? Karin mocht op persreis naar Barbados (ja inderdaad, waar Rihanna vandaan komt!), wat natuurlijk heel vervelend was... Vanuit haar hangmat en omgeven door palmbomen werkte ze keihard door. Natuurlijk nam ze wel haar welverdiende rust door te relaxen op het strand en mee te gaan op allerlei vette excursies.


Zo bezocht ze onder andere het Kadooment Carnival van het Crop Over Festival, supercool! Haar report hierover en meer van al haar wilde Barbados-avonturen lees je binnenkort op Ze.nl.


Heb je last van haaruitval en wordt je hoofdhuid ook steeds akelig meer zichtbaar? Vichy heeft vanaf september de Decos Neogenic dichtheidsverbeterende shampoo in haar assortiment. Deze shampoo met speciale pro-dichtheid technologie bevat het molecuul stemoxydine die je haardos voller maakt en volume geeft en zo je hoofdhuid beter bedekt. Zeker als je de shampoo combineert met de Dercos Neogenic ampullen. 


Het warme weer is het perfecte excuus om een heerlijke ijskoffie te scoren tussen het artikelen schrijven door. Yummy!



De website van LOOkX is helemaal vernieuwd en dat moest gevierd worden. Dus werden wij hier op de redactie verwend met deze overvolle goodiebag. Naast de bekende beautysalons en -behandelingen, heeft LOOkX ook een scala aan fijne beautyproducten en accessoires. Daarnaast vind je op de vernieuwde website inspiratieartikelen, kun je chatten met professionals over al je prangende beautyvragen en kun je natuurlijk ook alle producten van LOOkX aanschaffen.


Samen met haar lover ging redactriZe Fleur gezellig op kampeervakantie in Oostenrijk. Beentjes omhoog, het water op en het enige wat je dan nog moet doen is... relaxen!


Op de redactie kregen wij ondertussen deze heerlijke samples van Thierry Mugler toegestuurd. De geuren Angel, Alien en Womanity ruiken allemaal even lekker!



Wij houden van make-up. Zeker als het ook nog eens goed betaalbaar is én mooi blijft zitten. Kruidvat verkoopt het merk GOSH en we werden flink in de watten gelegd door dit make-upmerk. We kregen onder andere een BB Skin Perfecting kit om je imperfectheden te verdoezelen en je huid te highlighten, een CC Cream, twee nieuwe kleurtjes blush en mascara, oogschaduw en de nieuwe oogpotloden. Allemaal in de leukste herftkleurtjes. We durven het bijna niet te zeggen, maar laat die herfst maar komen!


Net zoveel als van make-up houden we van een goed boek. Je diepste wens van Kerry Reichs gaat over Sunny, een succesvolle actrice. Haar grootste wens is om moeder te worden, maar als veertigjarige single is dat moeilijk. Haar leven en dat van twee andere vrouwen en een man met adoptiewens kruisen elkaar terwijl een ieder worstelt zijn of haar keuzes. De weg naar (baby)geluk is vol onverwachte wendingen. 


In ons vorige dagboek schreven we al over de lekkere lunch die we kregen voorgeschoteld voorafgaand aan de By Danie modeshow tijdens Amsterdam Fashionweek. Tijdens het muffin snoepen door, kregen we allemaal de nieuwe mascara van Maybelline: Volum'Express Big Eyes. Deze mascara heeft twee borsteltjes, één voor je onderste wimpers en één voor je bovenwimpers. Het spiraalborsteltje pakt zelfs de allerkleinste haartjes mee! Daarnaast kregen we vorige week ook de Fit Me Anti-Shine Stick. Het is een foundation die op twee manieren werkt. Er zit namelijk een speciale anti-glans kern in de stick, waardoor je een mooi matterend effect krijgt.


Je hebt ze waarschijnlijk al een tijdje gezien in de schappen van de supermarkt: de colablikjes van Coca Cola met je eigen naam erop! Nu heeft het frisdrankmerk ook flesjes met je eigen naam. En dat niet alleen, er worden ook nog eens 50 extra namen toegevoegd, dus grote kans dat jouw naam erbij zit! Karin mag die van haar alvast proeven, proost!


Vakantie betekent ontspannen en hoe kan je dat nou lekkerder dan met een fijn masker? Van Vanedo ontvingen we deze maskertjes die we mogen testen voor jullie. Wij kunnen niet wachten!


Sinds de komst van het boek Vijfitg Tinten Grijs vliegen de erotische romans je om de oren. Gelukkig hebben we altijd plek voor een nieuwe op onze boekenplank en Een verleidelijk aanbod van Samantha Young lijkt ons heel spannend om te lezen. Het verhaal gaat over de Amerikaanse Joss Butler die naar Engeland verhuist. Haar plan om single te blijven wordt in de war geschopt als ze haar nieuwe huisgenoot ontmoet, de rijke en ongelooflijk knappe Braden Carmicheal. Het is het soort man dat altijd krijgt wat hij wil. En hij wil haar... Binnenkort komt de review mét een winactie online.
 

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.