Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Dingen die je wél durft... als je dronken bent!

We gaan allemaal weleens de fout in wat betreft alcohol. Of het nou op dat verplichte bedrijfsfeest van je vriend is of dat duffe familiefeest waar je niet dood gevonden wilt worden. Hier hebben we de volgende dag spijt van...

Je voelt je o zo vrij om alles te doen (en helaas, niet te laten) als je gedronken hebt. Een wijntje hier, een boswandelingetje daar... En voor je het weet ga je finaal de mist in. Want je durft opeens van alles, zoals...

... vragen (bijna eisen) aan de security of 'ie alsjeblieft niet steeds zo dichtbij je wil gaan staan. Hallo, niemand ziet zo je swaggy dansmoves!

... die irritante kleuter die steeds pogingen doet om je te versieren, eens even goed de waarheid te vertellen. Hallo, moet jij niet terug naar de kleuterklas?


... je ex, die je al zo'n anderhalf jaar ontwijkt, te vertellen dat 'ie écht een klootzak is. En dat doe je door middel van een appje... Charmant.

... die leuke barman vragen of 'ie niet éven voor jou een uitzondering kan maken en gratis drankjes geeft aan jou en je vriendinnen. En dat het dan ook de hele avond doorgaat... Ook na vijfentwintig keer 'nee, sorry' van zijn kant.

... je truitje in een knoop leggen omdat je het zó ontzettend heet hebt in tha club. Dat iedereen je niet-zo-afgetrainde buikje kan zien, boeit je dan ook geen reet.

... je vriendinnen meesleuren naar het hoogste podium dat je kunt vinden en je ontpoppen tot een ware twerking-legende.

... lallend de wc uitlopen terwijl er een verdwaald stuk wc-papier aan je schoen hangt. 

... roddelen over dat ene kreng, waarvan je weet dat ze achter je staat. Zo, weet ze ook weer dat ze je niet meer hoeft te bellen.


... een stuk of tien (verschillende) shotjes achter elkaar te nemen, wat je normaal nooit doet omdat het er een paar uur later allemaal weer uitkomt. Op een iets andere manier, dat wel.

... keihard mee te blèren op het foutste oempaloempa-nummer ooit, en toch trots zijn dat je de songtekst kent.

... je flirting skills uit te proberen en gewoon op die knappe kerel af te stappen, waarbij je als eerste vraagt om zijn 06-nummer. Hmmm... iets te direct misschien?

... hardop op de wc praten tegen je vriendin (die nog op de wc zit), over het feit dat je zo wanhopig op zoek bent naar een man.

... de grootste anabool die je kunt vinden uit te dagen voor een wedstrijdje armpje drukken. En dan je arm eigenlijk niet eens omhoog kunnen krijgen.

Wat durf jij opeens als je teveel hebt gedronken?