Het dagboek van Ze: Over Sylvie Meis en stamppotten

Werk & studie door Fleur

Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...
 
Goedemiddaaag, daar zijn we weer! En deze keer hebben we... Tja, wat hebben we niet? Foto's van Sylvie Meis, van knuffelende redactriZes, van stamppotpakketten... Nou ja, never a dull moment, weer. Kijk maar!


We beginnen de dag steeds met een goed ontbijt, maar rond een uur of 1 krijgen we altijd honger. Terwijl ze wat boterhammen weghakken, houden Fleur en Marleen elkaar warm. Tja, wat kan je ervan zeggen? Niets. Zo gaat dat hier.
 
Na de lunch rende Karin zo snel als ze kon naar de presentatie van een nieuwe Hunkemöller-winkel. En niet zomaar een Hunkemöller-winkel, nee, een vestiging waar ze alleen maar sexy lingerie hebben. (Deze zit in de Leidsestraat in Amsterdam.) Oeh la la!
 
Naast door mooie lingerie, werd ieders aandacht tijdens het feestje getrokken door... Sylvie Meis! Omdat haar eigen lingerielijn in de Hunkermöller-zaak ligt, was zij ook van de partij. Daarnaast kwam Bastiaan van Schaik gezellig een glas champagne meedrinken.
 
Ondertussen kreeg de rest van de redactie heerlijke haarproducten opgestuurd, van conditioner tot droogshampoo voor donkerder haar.


Kristie had nog niet genoeg van alle haarspulletjes en bezocht een persevent van L'Oreal, waar ze een presentatie kreeg van hun nieuwe lijn; Texture Styling, oftewel #TXT. Daarna bekeek ze nog een presentatie van Elvive, zij hebben, na jaren onderzoek, een formule ontdekt voor dikker en voller haar! En speciaal voor jou heeft L'Oreal deze website opgezet, hier kun je bijvoorbeeld zien welk kapsel bij jouw past!
 
Zoals je misschien nog wel van ons vorige dagboek weet, eten we op de redactie kruidnoten. Heel veel kruidnoten. Om dat een béétje te compenseren, maakte Fleur deze banaan-wortel-amandelmelk-smoothie. Hmmm!
 
Albert Heijn voelde op z'n klompen aan dat we wel een stevige maaltijd in plaats van die pot chocoladekruidnoten konden gebruiken. Het gevolg? Een compleet stamppotpakket op Karins bureau! Pickwick stuurde daarnaast een lekkere verfrisser op: groene mint en kokosthee!
 
Naast het bezoeken van persevents, het tikken van artikelen en het brainstormen over gave ideeën, is wat ontspanning natuurlijk welkom! Marleen boekte daarom een romantisch tripje met haar vriend naar Londen...
.
Fleur maakte zelf boekenleggers met 1001 materialen...
 
... en Karin liet lekker aan haar haar zitten. Weliswaar zat ze toen op kantoor, maar je haar laten stylen is natuurlijk nooit een straf. Evelien van Cloud Nine kwam haar stylingproducten, die onder andere verkocht worden op Johnbeerens.com, showen en ze gebruikte ze meteen om onder andere Karin een va va voom-kapsel te geven. Met haar krullers gaf Evelien onZe hoofdredactriZe coupe Volume. We like!


Van Maggi kregen we ondertussen dit schattige tasje, gevuld met gezonde groentes zoals wortels, tomaat en courgette. Tja... Er zijn meerdere mensen die vinden dat we toch echt moeten kappen met die kruidnoten. En daarnaast zaten de nieuwste mixmaaltijden 'Ovenkrokant' in het tasje; we like!


En dit gebeurde er vijf minuten later met de wortelen... No words needed right?


Karin ging vanmorgen naar een persevent van NIVEA! NIVEA komt namelijk in 2014 met een hoop nieuwe producten of producten die verbeterd zijn. Mmmm... dat wordt smeren!


Om vervolgens vanavond gewoon keihard met deze nieuwe pizza's van Ristorante voor de tv The Voice of Holland te kijken. Granny's 4 life!
 
Tot slot kregen we dit lekkere verwenpakketje van Rituals binnen. We zijn nog aan het vechten wie 'm mee naar huis mag nemen. De eerste die chocoladekruidnoten gaat halen, waarschijnlijk, en... Hé. Waar is Kristie opeens heen?

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.