Het dagboek van Ze: Dag pepernoten, hallo kerstballen!

Werk & studie door Kristie

Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

De afgelopen twee weken waren weer als vanouds. Waar we vorige week nog een pannenkoekenlunch hadden, gingen we afgelopen dinsdag op de knakworstentour. Buiten werktijd waren we vooral bezig met chocoladeletters eten, cadeautjes uitpakken, verhuizen, de kerstboom zetten en DIY'en met kerstshizzle. Kijk mee naar onze private pictures...

Karin en Kristie probeerden zichzelf warm te houden op kantoor. Soms begeeft de verwaming het hier namelijk en dan kun je maar beter goed voorbereid zijn...


Kennen jullie het programma Cake Boss op TLC? De prachtigste taarten komen daar voorbij van banketbakker Buddy Valestro. Het leuke is: hij heeft nu een eigen kookboek, zodat je zelf ook aan de slag kunt!

En terwijl wij de meeste moeite hadden om warm te worden, was dit bij Fleur geen probleem. Wat gezellige kaarsjes aan en TADA!

Té is natuurlijk nooit goed, behalve te veel kaarsjes ;) Dat begrijpt Fleur en zij maakte haar huisje helemaal kerstproof, net als de rest van de redactie overigens:
 
Want ook Marleen ging op zondagmiddag eens lekker aan de DIY, en maakte deze kerstige theelichthouder. 
 
Kristie kon natuurlijk niet achterblijven en maakte dit kerststukje voor haar mams.

Ook Karin vond het tijd om haar nieuwe huis met wat lichtjes op te pimpen en waagde zich daarom op een DIY met wasabi, ehhh washitape


Coca-Cola deed nog een duit in het zakje en maakte speciaal voor Kerst een nieuwe cover voor op hun flesjes. Met het label kun je je flesje namelijk omtoveren tot een strik!


Boodschappen doen voor Kerst is altijd een ware hel. Gelukkig kun je bij Albert Heijn online je boodschappen bestellen en dit laten bezorgen. Maar wat je ook kunt doen: je boodschappen online bestellen en deze later ophalen op een speciaal Pick Up Point. Wij kregen een pakketje met een speciale code om dit uit te proberen. We zijn benieuwd!
 

Ontmoet de set van Campinglife! Nee joh, valt best mee toch? Karin en haar vriend moeten nog zo'n 8 weken wachten op hun kersverse meubeltjes, dus voorlopig is het even behelpen. Die lichtjes maken het best gezellig, toch?


Van al dat verhuizen en ge-DIY word je maar wat moe. En dat begreep Douwe Egberts. Wij kregen namelijk hun nieuwste collectie koffiebonen binnen: deze D.E Meesterselectie bevat maar liefst vijf varianten! Cafeïneshot!
 

Van koffie kunnen we nooit genoeg krijgen! Daarom bezocht Kristie woensdag de nieuwe opening van de Starbucks in Amsterdam. Ze kreeg daarbij ook een koffietasting waarbij iedereen in public mocht slurpen (om de smaken beter te proeven, dat dan weer wel.)


Als je ons vorige dagboek hebt gecheckt, zag je al dat we een pannenkoekenvreetfestijn aan het houden waren. Deze week was het tijd voor... knakworsten! Uiteraard inclusief witte broodjes (bomvol koolhydraten) en kilo's mayonaise. Superfoods to the rescue!


Ehm, tja... Na die lunch transformeerde Fleur tot een waar fashionmodel... Maar dan anders. Waar dit over gaat? Stay tuned!


Ohja, even off-topic: Marleen heeft thuis een ratje, genaamd Toulouse. Haar zusje greep deze kans om een papieren rat na te maken! Maar natuurlijk kreeg Marleen ook cadeautjes: een shitload aan chocola en een mooie statementketting!

Maar Marleen was niet het enige redactielid dat cadeautjes mocht ontvangen. De gehele redactie mocht namelijk een eigen telefoonhoesje ontwerpen via Albelli.nl! Het is heel simpel: je uploadt je favo foto, kiest een hoesje en Albelli stuurt 'm naar je op. Zie hierboven het resultaat van onze fotografische skills...
 
En terwijl Marleen cadeaus aan het uitpakken was, maakte Kristie een flinke boswandeling met haar hond (die was íets te hyperactief om scherp op de foto te zetten) en vriendlief.

Fleur werkte er al een tijdje achter de schermen aan, maar nu mag iedereen het weten: haar blog over relaxter leven is online! Check De Zenfiles en kom even tot rust *zennnnnnn*.

En daarbij begon ze, na een maand lang GEEN nieuwe kleding te kopen, deze week aan een nieuwe uitdaging: Elke dag mediteren. Deze app helpt Fleur hierbij. Meer lezen? Check haar blog!

Ook Kristie vond het tijd voor wat ontspanning en ging op een (droge) zondagmiddag met haar vriend naar de dierentuin! Wat een lieve poes- ehh, stoere tijgers hè.. Roooawr!


Oja, en last but not least... Omdat het bijna Kerst is en we liever te vroeg dan te laat zijn wensen wij jullie alvast een spetterende Kerst! Bekijk hier onze videoboodschap aan jullie!
 

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.