De grappigste reacties op Disney-verrassingen

Kinderen door Fleur

Het is dé droom van zowat ieder kind: naar Disneyland gaan. Sommige ouders maken die droom waar en verrassen hun kind met een uitje naar het land van Mickey. Superleuk, toch? Deze kinderen zijn er… eh… een beetje van in de war. 

Natuurlijk, als je te horen krijgt dat je naar Disney gaat, staat je wereld even op z'n kop. Ik? Naar Disney? Naar Mickey en Minnie en Peter Pan? Serieus?! Sommige kinderen kunnen het alleen écht niet geloven. Of ze vinden het wel leuk, hoor, maar ze blijven liever thuis. En het kan ook nog dat ze het op zo'n gillen zetten dat ze eerst driekwartjaar hun trommelvliezen moeten laten herstellen. Wij verzamelden de grappigste reacties op 'Verrassing, we gaan naar Disney!'

1. (....)

Je krijgt voor Kerst, naast 20.000 andere dure dingen, een Disney-koffer met allemaal Disney-spulletjes. Mama en papa hadden namelijk bedacht dat je de hint wel zou begrijpen. Wat moet je immers met een Disney-koffer als je niet naar Disney gaat? Bij deze snotapen komt de hint alleen niet zo aan. Sterker nog: ze zijn compleet sprakeloos, en niet van blijdschap.

2. Wèèèh!

Noord-Amerika is nogal groot. En als je dan ook nog eens met de auto op reis gaat, moeten je ouders van goede huizen komen om je 48 uur op een achterbank te knallen. Met deze verrassing is hen alles vergeven, zou je zeggen, maar niets is minder waar...

3. Ja, da-hag!
Maandenlang ben je als ouders in de weer om de eeuwenoude wens van je kinderen in vervulling te laten gaan: een paar dagen naar Disneyland. Ze hebben er tenslotte zo om gezeurd. Op kerstochtend geef je je kinderen ieder verwachtingsvol een pakket met een we-gaan-naar-Disney-boodschap. Ze maken het open, staren je aan en... vertellen je net niet dat je het lazerus kunt krijgen.

4. Gebroken vertrouwen
Wat doe je als je wilt dat je kinderen niets vermoeden van je stiekem geplande Disney-tripje? Zeggen dat ze ergens anders heen gaan. En op het moment dat je dan vertrekt, vertel je de waarheid. Surprise! Lachen. Nou, dit jongetje vindt het anders helemaal niet grappig van mama. Dit komt nooit meer goed.

5.  Zeg dat het niet waar is!

Sommige kinderen zijn wél blij dat ze naar Disney gaan. Zo blij, dat ze bijna vergeten dat ze bestaan. Dit meisje had in ieder geval 25.000 tissues nodig om niet te verzuipen.

6. Justin Bieber is er niets bij

Wat werkt bij tieners beter dan Justin Bieber? Disneyland. De enige overeenkomst met een filmpje waarin Bieber te zien is, is dat je ook hierbij je oordoppen in moet doen.

7. Even verwerken

Je bent nog niet zo heel oud, krijgt te horen dat je alvast een verjaardagscadeautje krijgt en ontvangt dan een shitload aan Disney-spullen. Als dan ook nog blijkt dat je er iets mee moet... ja, dan zou ik huilen.

8. En mama vindt het ook leuk

We weten niet wie hier het meest hysterisch is: de ouders of de kinderen. 

Welke reactie op de Disney-verrassing vind jij het grappigst?