Het dagboek van Ze: Paris is always a good idea

Werk & studie door Fleur
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over relaties, seks, gekke trends en beauty is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Dat de redactie, naast hard werken, veel leuks doet, weten de meeste leZeressen wel. Maar de afgelopen twee weken mochten we wel voor heel gave dingen op pad. Be prepared, we gaan op reis! 

De eerste die de deur uitging, was onZe Kimberly: zij mocht naar Levi om de nieuwe collectie te bekijken: Levi REVEL. De broeken uit deze lijn zijn speciaal ontworpen om vrouwelijke vormen positief te accentueren. Dit wordt gedaan middels liftende effecten en verschillende stitches. Zin in een lekkere kont en langere benen? De Levi REVEL-jeans zijn daarvoor ideaal!
 
Eenmaal weer op de redactie, ontving Kim samen met Karin poffertjes en pannenkoeken (kaas en naturel) van JAN, die deze lekkernijen al twintig jaar bakt. JAN's pannenkoeken zijn koelvers en worden bereid met verse eieren en wat boter op de bakplaat, waardoor ze, na opwarming in een koekenpan, smaken naar een eigen versgebakken pannenkoek. Fleur en Kimberly kregen daar zo'n honger van, dat ze met het pak poffertjes naar de keuken snelden en de poffertjes buiten met lekker veel poedersuiker opaten.


Marleen kon helaas niet mee-eten, want zij is aan het vasten! Veertig dagen lang eet ze geen suiker en vlees, en ook de alcohol laat ze staan. Inmiddels is Marleen ruim twee weken bezig en het gaat goed! Go Leen, you can do this!


Om zichzelf een beetje af te leiden van alle lekkere dingen die anderen opsmikkelen, is Marleen aan het DIY-en geslagen. Met succes! Deze ketting liet al onze monden openvallen. Wij willen ook zo'n prachtding! 


Op een gegeven moment was het tijd om de creakamer te verlaten, want Marleen ging, samen met Kimberly, naar de première van de film Hartenstraat. Aan de rode loper interviewden ze onder anderen Susan Visser, Benja Bruijning, Bracha van Doesburgh, Gigi Ravelli en Georgina Verbaan. En wat waren ze leuk!
 

Meanwhile ontving Karin een pakketje van huidverzorgingsmerk Eucerin. Het lekkere weer komt er weer aan, en dat vraagt, naast een lekker wijntje op een terras, ook om goede zonbescherming! Eucerin stuurde die ons in de vorm van sun lotion voor het hele gezin!
 
Karin maakte dankbaar gebruik van een flacon Eucerin-zonnebrandcrème: ze stopte 'm in haar koffer voor een trip naar het zonnige Portugal! Samen met Claartje van Vrouwen.nl is ze daar de Algarve aan het verkennen. Natuurlijk betekent dat niet dat ze stil zit: ook in Zuid-Portugal kan gewoon hardgelopen worden!


Eveneens in de koffer van Kaat: deze vrolijke, hippe handgemaakte Peruaanse schoenen van MiPacha! 100% dat ze daarmee de Portugese stranden opvrolijkt! Trots showde ze haar nieuwe eye catchers dan ook op de redactie afgelopen week. Wist je trouwens dat MiPacha ook net een webshop in de USA heeft gelanceerd? Wereldwijd lopen er dus mensen op deze schoenen van dit Nederlandse merk. Zijn het geen beauty's?
 

Sporten op vakantie, for real? Jep. Want vóór Karins vertrek kregen we een heerlijke slagroomtaart van Radio 10. Hmmm!


Karin was niet de enige die een reisje maakte. Fleur mocht drie dagen naar Wenen om deze wereldstad op het gebied van gastronomie, design en shoppen te leren kennen! Een uitgebreid verslag komt deze vrijdagmiddag nog online, en ook staat er, om extra na te genieten, nog een beeldartikel klaar.
 

Terwijl Fleur zich tegoed deed aan schnitzel, stapte Marleen de trein in naar... Parijs! Daar mocht ze de prachtige nieuwe PS Collection van IKEA bekijken! En dat was nog niet alles... ze plakte er ook nog wat dagen aan vast om haar nichtje, dat in Parijs woont (lucky girl!), te bezoeken. Ze keek haar ogen uit in de stad, maar deed ook behoorlijk wat dansjes in een très hippe nachtclub!
 
Of soms de hele redactie pleite was? Nee. Kim bleef thuis, maar ook dat was bijzonder: ze sliep voor het eerst in haar nieuwe kamer. 
 
Honger hoefde Kimberly in haar kersverse stek niet te lijden, want van Albert Heijn kregen we deze nieuwe AH-salades: quinoasalade met groene groenten, noten en zaden, Griekse quinoasalade, bulgursalade en bieten-geitenkaassalade.

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.