Win een droomkamer voor je kind!

Kinderen door Redactie Ze.nl
Als je kind zich ergens fijn moet voelen is het wel thuis. En dan met name op zijn of haar eigen kamer. Daarom is er nu de Disney & VELUX Droomcollectie waarmee je een betoverende kinderkamer creëert!
 
Kinderen moeten niet alleen kunnen genieten van hun nachtrust in hun kamer, maar overdag ook met vriendjes kunnen spelen. Met de nieuwe Disney & VELUX Droomcollectie wordt eenvoudig een betoverende omgeving gecreëerd die tegelijkertijd rustgevend en spannend is.
 
Voor kinderen een omgeving creëren die rustgevend is én die hun creativiteit stimuleert, kan namelijk een behoorlijke uitdaging zijn, want er is een groot verschil tussen slapen en spelen. Gezamenlijk hebben de VELUX Groep en Disney de ideale balans gevonden met een nieuwe collectie verduisterende rolgordijnen speciaal voor kinderkamers. 
 
 
De Disney & VELUX Droomcollectie bevat 12 dessins met zes populaire personages uit Winnie de Poeh, Bambi, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Planes en Disney Princess, ieder verwerkt in twee verschillende ontwerpen. De ene helder en levendig en de andere met een meer subtiele print. Met deze personages wordt in de kamer van je kinderen een betoverende sfeer gecreëerd, waarmee je kiddos in hun favoriete Disney droomwereld terechtkomen. 
 
De collectie
De Disney-figuren prikkelen niet alleen de fantasie, maar verpersoonlijken ook positieve kwaliteiten zoals vriendelijkheid, nieuwsgierigheid en medeleven, waardoor de creativiteit van kinderen positief beïnvloed kan worden. De dessins op de rolgordijnen zijn voor iedere grootte en vorm van de VELUX dakramen speciaal op maat gemaakt, zodat het ontwerp altijd behouden blijft. Daarnaast zorgt de compleet verduisterende stof ervoor dat je kleine monster ook overdag goed kan slapen. 
 
 
Wint jouw kind zijn of haar eigen droomkamer?
Om deze leuke Disney & VELUX Droomcollectie tijdens de lancering extra in de spotlights te zetten heeft VELUX nu ook een gave actie opgezet. Ieder kind maakt namelijk kans om een ware droomkamer te winnen! Want wegvliegen in je eigen droomkamer: welk kind wil dat nu niet…?
 
Kinderen en hun ouders kunnen via velux.nl hun eigen droomkamer insturen. Dat kan met een tekening, foto of gewoon een leuke beschrijving. Bij de leukste inzending gaat VELUX de droomkamer waarmaken! En in een echte droomkamer mag een nieuw VELUX dakraam met verduisterend rolgordijn uit de nieuwe Disney-collectie natuurlijk niet ontbreken.
 
Aanmelden voor de actie kan tot en met 30 april. Begin mei wordt de winnaar bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie en deelname hier. Succes!