Het dagboek van Ze: Verwennerij

Werk & studie door Kimberly
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over relaties, seks, gekke trends en beauty is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Joehoeee! Daar zijn we weer! We hebben weer een aantal leuke kiekjes in het kader ‘achter de schermen’ voor jou in petto. Benieuwd naar onze avonturen van afgelopen weken? Take a look
 

Fleur ging samen met Danique van Girlscene naar het pr-event van P&G Beauty, met het thema Holiday Girl Meets Working Girl. Daar kregen ze de nieuwe producten van Braun, Max Factor, Aussie en Olaz te zien, met bijbehorende tips hoe je met deze mooie spullen zowel een werk- als vakantielook kunt creëren. 
 
 
De sprays van Aussie zijn perfect voor een volumineuze strandcoupe, maar wederom ook voor een zakelijke slide-and-seek-hairdo. Wie er zowel à la plage als achter zijn bureau flawless uit wil zien, kan heel goed uit de voeten met Olaz’ CC cream. Maar vóórdat je deze luchtige substantie opsmeert, zorg je natuurlijk voor een zijdezacht, schoon huidje met de gezichtsreiniger van Braun.  
 

Oh en met de nieuwe glossjes van Max Factor maak je je lippen binnen no time zowel beachproof als kantoorklaar. We like


Koopjesjagers opgelet. Binnenkort verschijnt er een grote winactie op Ze.nl waarbij je flink shoptegoed van s.Oliver kunt winnen. Karin nam, samen met haar moeder, alvast een kijkje bij Ineke’s Mode waar ze talloze s.Oliver kleding verkopen. Ze is vanaf nu de trots eigenaar van een fi fa fablous maxi rok (te zien in het volgende artikel). En haar mams? Die is ook goed geslaagd! 


En van een middagje shoppen krijg je berehonger, dus maakte de moeder van Karin deze héérlijke broodjes met rucola, zalm, tomaat en komkommer. Met een theetje en het zonnetje erbij kon haar middag niet meer stuk. 


Ook Marleen genoot van het lekkere weer, want: het is pas echt lente als Marleen op d'r fietsje springt en besluit de 11 kilometer naar het hoofdkantoor te fietsen. En dit keer gaat ze weer voor een nieuw record: binnen het halfuur op de redactie zijn. En terwijl Marleen de calorieën eraf aan het sporten was, vraten wij ze er weer aan. En dat met deze overheerlijke burgers welteverstaan. We kregen ze van het hotel citizenM. Lekkerrrr en bommievol zaten we! 
 

En wat deed Kim? Ach, die ontkruimelde even haar toetsenbord. Het resultaat: een half granenveld. Oeps! (Oh, en kijk ook even naar die killing Spiderman-fles die we hebben gekregen.)


Oh, en over oeps-momentjes gesproken. Marleen kan niet zo goed overweg met panty's. En dat is nogal een understatement. Al bij het minste of geringste (een doodnormaal wc-bezoekje bijvoorbeeld) schiet er al een fikse ladder in. Met géén extra panty bij de hand besloot ze maar voor de grunge look te gaan. Sexy lexy Leen! 

 

Ook kregen we van BbyB deze schattige maar bovenal lekkere chocolaatjes, in allerlei verschillende smaken. Van crème brûlée tot Pistachio en van Passion fruit tot Cherries, hmmm ze waren om op te vreten! Letterlijk. 


Nog meer verwennerij: we kregen het nieuwe boek van Tanja Jess en Anousha Nzume opgestuurd: De Mama Match. Het boek is een snelcursus relaxt moederschap. Leuk cadeau voor je zwangere vriendin!


Fleur had een avondje voor zichzelf en besloot het thuis éxtra gezellig te maken. En kijk even hóe creatief onZe Fleur is: tulpjes in een beker, we love it. 


En wat we ook love is lange lokken! Op de één of andere manier deed een lange blonde lok zijn intrede op de redactie en ging-ie de hele redactie over. Zo ook bij Fleur. Dus maakte ze een sexy selfie terwijl-ie werd ge-carrotcake-Kim-fotobombed (zie rechts). 


Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.