Het dagboek van Ze: over kittens en verwennerijen

Werk & studie door Fleur

Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over relaties, seks, gekke trends en beauty is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Zo hé. De afgelopen twee weken is er nogal wat gebeurd. Karin was zoals gewoonlijk druk bezig met de toko, Kim had een interview met een heel leuke BN'er, Marleen tikte zich een slag in de rondte voor haar afstudeerscriptie en Fleur sloot zich op met haar kitten. Toch hebben we nog wat leuke foto's kunnen maken. Let's have a look...

Op momenten dat we kunnen ontspannen, doen we het ook. Even een boek in de trein lezen vinden we bijvoorbeeld heerlijk. Gelukkig komt er genoeg leuk leesvoer op de redactie binnen. Deze keer kregen we onder andere Ik heb je, ik hou je van Ody Neisingh. In dit boek geeft ze 25 tips om je relatie te onderhouden en krijg je antwoorden op vragen als 'Wat doe je als je seksleven in het slop zit?' en 'Wat als je twijfelt of je liefde wel voor altijd is?'. Fijn om te weten, fijn om te hebben, dit boek. Daarnaast kregen we Mannenpakken/Vrouwenhakken van Jessica Maes en Suzanne Slotboom op ons bureau, een Nederlandse én Belgische lesbische chicklit. De 25-jarige hoofdpersoon in dit boek, Milou, merkt dat ze tijdens een afspraakje met een man geïntrigeerd raakt door de lange benen van een vrouw. Hè? Valt ze nu op vrouwen? Het antwoord blijkt lastiger dan ze denkt.


Niet alleen door te ontspannen zorgen we goed voor onszelf, ook door een lekker, gezond maal proberen we onze gezondheid een handje te helpen. Kim en Karin genieten tijdens de lunch graag van een zelfgemaakte salade. Zalm, kip en avocado zijn toch wel favoriete ingrediënten!

Met een goedgevulde buik ging Kim op weg voor een interview met... Zarayda Groenhart! Hoe dat is verlopen, lees je binnenkort, maar leuk was het!


Marleen had een verkleedfeestje. Het thema was American Highschool en dus ging ze pretty in pink als Regina George uit Mean Girls. That's so fetch!
 
Ondertussen kreeg Karin van iemand een snoep-bh als een bedankje voor het lenen van haar fietspomp. Natuurlijk was ze niet te beroerd 'm even aan te doen.
 
Zo, hè hè, even pauze voor Kim na haar interview. Fleur en Karin pauzeerden gezellig met haar mee en met z'n drieën dronken ze de nieuwe thee van Pickwick uit glazen groter dan hun hoofd. De thee, Mild Black, smaakte heerlijk, en natuurlijk gooiden ze de klassieke English Blend, die in een nieuwe verpakking zit, er nog even achteraan.


Marleen had iets speciaals te vieren. Haar vader stapte in het huwelijksbootje en dat betekende groot feest! Dat grote feest komt later, maar het bezoekje aan het stadhuis leverde dit kiekje op. En ja als getuige heeft ze d'r best gedaan om er op haar paasbest uit te zien. 
 
Na een paar slokken Pickwick was het voor Kim alweer tijd om het op een lopen te zetten. Ze werd namelijk verwacht bij H&M om de herfst- en wintercollectie van 2014 te bekijken! Wat we voor trends mogen verwachten? Veel zwart, wit én zilver, wederom een overload aan hippe statementkettingen en de denimtrend blijft ook nog even een tijdje hangen. Vooral de combi spijker met zwart is een topper. 
 
Werk je bij Ze, dan komt het weleens voor dat je wat langer doorwerkt. Dat vinden we niet erg, want we vinden ons werk reuzeleuk! Deze keer bleven we op kantoor hangen voor een brainstormsessie. Maar er werd niets besproken zonder eerst een flinke lading sushi naar binnen te werken en euhm... even flink te lachen!


Marleen is nog steeds helemaal hotel de botel op haar ratje Toulouse. Hier chillt ze met haar zusje Woody en kijken ze samen naar de sterren. They're so fluffy!

 
Na uren brainstormen waren we wel aan wat verwennerij toe. Dat kwam goed uit, want The Body Shop stuurde ons een heerlijk pakketje met onder meer douchegel, heerlijkruikende gezichtscrème en BB Cream op. Vitamin E Aqua Boost Sorbet-gezichtscrème verkoelt en hydrateert en de Pink Grapefruit Body Sorbet-douchegel geeft je een tintelende, frisse sensatie op je huid. De Flawless BB Cream zorgt er tot slot voor dat je huid op vijf manieren geperfectioneerd wordt. We like!


Of we ook nog weleens wat doen buiten kantoor? Jawel. Fleur heeft haar handen vol aan haar kitten Cor. Cor is heel klein, stoer en lief en Fleur kan het over weinig anders hebben. Maar ja, wat wil je, als je steeds tegen zo'n bolletje aankijkt.

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.