Dilfs of Disneyland is je nieuwe favo Instagramaccount

Vrije tijd door Sabine

Dat Disneyland een heus speelparadijs is, wisten we al, maar ook voor een flinke portie eyecandy kunnen we er blijkbaar terecht. Hier lopen namelijk de knapste papa’s rond en Instagramaccount Dilfs of Disneyland verzamelt ze voor je...! 
 
Is het je weleens opgevallen dat de knapste mannen rondlopen in Disneyland? En niet zomaar mannen, maar hot daddy's. Want als we érgens rammelende eierstokken van krijgen, dan zijn het knappe mannen achter een kinderwagen. In Disneyland lopen de hotste pappies gewoon rond in het wild. Je hoeft gelukkig niet speciaal naar Disneyland af te reizen om deze mannen de spotten want Instagramaccount Dilfs of Disneyland doet dat voor je! 
 
 
Dilfs of Disneyland 
Dilf, het betekent niets minder dan: Dad I'd Like to F*ck. Op het Instagramaccount zijn foto’s te zien van mannen met hun kroost. Ze gaan samen met hun kids in de draaimolen, ze kopen een suikerspin voor het grut en ze duwen de buggy van de kleine. 
 

Het hemelse plekje op internet spot niet alleen random knappe vaders, maar ook beroemde papa’s! Zo zijn er kiekjes te vinden van David Beckham, Cam Gigandet, Gabriel Aubry en Mike Comrie. De omschrijving van de pagina luidt: 'Welcome to the happiest place on Instagram!’ en daar zijn wij het roerend mee eens! 
 

 
Enkeltje naar Disneyland 
Spontaan is Disneyland niet meer hemel op aarde door de vrolijke Disneyfiguren om je heen of vanwege de spannende attracties, maar om de papa's. Als je ziet hoe een très sexy papa omgaat met zijn dochter, word je spontaan jaloers en zou je het liefst een enkeltje naar Disneyland willen boeken.
 
 
Met welke papa zou jij wel een beschuitje willen eten?