Het dagboek van Ze: Bloemen & pindakaas

Werk & studie door Sabine
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over relaties, psyche, gekke trends en beauty is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Hoewel we vanaf het begin van de herfst nog mochten genieten van een paar zomerse dagen, lijkt dat nu echt verleden tijd te zijn. De sjaals en winterjassen worden weer tevoorschijn getoverd en op de redactie snakken we naar een kop dampende chocolademelk met een dikke toef slagroom. Wat we verder hebben beleefd op de redactie? Take a look behind the scenes! 
 
Op de redactie zijn we dol op bezoek. Zeker wanneer een oud-stagiaire langskomt, kunnen we ons geluk niet op. Daarom moesten Fleur en Sabine wel even een selfie maken met Kimberly! 
 

De wintertijd is ingegaan en dat betekent dat de mooie straatverlichting ook weer aangaat. Marleen kreeg spontaan een heel Kerstig gevoel toen ze op haar fietsje in het donker naar huis reed.

Nu het buiten binnen een mum van tijd weer donker is, komen die knusse winterkriebels weer naar boven borrelen. Fleur maakte haar huisje daarom winterklaar. 
 
Ja, en door de kou buiten zijn we ook weer extra vatbaar voor vervelende griepjes. Dit mandje vol vitamientjes die we van Innocent Drinks opgestuurd kregen, was daarom van harte welkom! Ze hebben twee nieuwe sapjes: orange & mango en orange, pink grapefruit & blood orange.
 
Karin ging lekker een weekendje uitwaaien aan zee met haar vriend. Samen brachten ze het weekend door op het mooie Texel. 
 
Als die hard Pretty Little Liars fan, kon Karin haar geluk niet op toen ze door Netflix werd uitgenodigd om naar het Pretty Little Liars-diner te komen, waar alle ins en outs over het tweede deel van seizoen 5 werden onthuld. Krijgen we nu eindelijk te weten wie A is...? 
 
Na een dag op de redactie, wilde Sabine weer terug naar haar kamer. Maar op Amsterdam Centraal bleek dat haar trein niet reed. Grmpf. Gelukkig kon ze door de vertraging wel genieten van dit mooie uitzicht van Het IJ.  

Marleen liet haar verstandskies trekken en alles wat er mis kon gaan, ging ook zo'n beetje mis. Reden genoeg om lekker onder de pannen te blijven bij haar vader thuis. Maar daar zijn ze inmiddels bezig met De Grote Verbouwing en huiskat Simba vindt het allemaal maar wat. Uit protest ging ze gewoon bovenop het afval zitten. If it fits, it sits.


Karins vriend was jarig (hij werd 30!) en dat moest natuurlijk gevierd worden, met slingers en al. Natuurlijk was ook dwergpapegaai Huib van de partij om hem te feliciteren. Zijn cadeau? De laptop op de foto kreeg hij van Karin en de hele familie!
 
Op de redactie werd Karin verblijd met deze mooie bos rozen. Van wie waren deze pareltjes? Karins vriend bleek achter deze attente daad te zitten. Op de redactie waren we allemaal wel eventjes jaloers… 
 
Selfie time! Karin stiftte haar lippen rood en dat moest natuurlijk vereeuwigd worden met een leuk kiekje. Staat ze er niet beeldig op?  
 
Onze lieve dierenvriend Fleur ging weer een dagje naar het asiel om te zorgen voor de lieve beestjes die daar zitten. Bij het doen van haar werk, kreeg Fleur gezelschap van deze lieve poes. 
 
Sabines oma vierde afgelopen weekend haar 85ste verjaardag en dat vraagt natuurlijk om een klein feestje. Samen met de familie gingen ze lekker een hapje eten bij een leuk restaurantje. 

Waar zou Fleur zijn zonder haar lieve Cor? Precies, nergens. Daarom vergezelde Corriesnorrie, zoals Fleur haar graag noemt, haar terwijl ze werkte aan een klus voor haar tekstbedrijfje. 


Karin was het zat dat iedereen haar pot pindakaas afpakte en ging voor grover geschut. Oh nee, grapje. Van Calvé kreeg ze deze kilopot opgestuurd. Vanaf volgende week liggen de kilopotten bij Albert Heijn in de winkel!
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.