WIN: 2x True Blood dvd-box inclusief ketting!

Winacties door Redactie Ze.nl
Vampieren: op de een of andere manier vinden we ze enorm aantrekkelijk. Daarom zijn we ook megaverslaafd aan series waarin ze de hoofdrol spelen. Ook gek van deze wezens? Dan hebben wij een tip voor je: de serie True Blood!
 
Als je ons ergens voor wakker kunt maken, zijn het vampierenseries. Waarom? Tja, de hoofdrolspelers zijn ontzettend mysterieus. En daarmee automatisch sexy. Die indringende blik, die vaak, ondanks dat ze lijkbleek zijn, knappe kop… Ja, wij kunnen er uren naar kijken. Gelukkig, want er zijn veel series over de bloedzuigers. Een must-see, als wij het mogen zeggen? True Blood.
 

 
True Blood
Het stadje Bon Temps, Louisiana, lijkt op het eerste gezicht een lekker rustig, idyllisch plekje. Die illusie vervliegt alleen direct als op een dag vampier Bill (Stephen Moyer) het café-restaurant van Sam Merlotte (Sam Trammell) in komt wandelen. Sookie Stackhouse (Anna Paquin), serveerster, wordt als een magneet naar Bill toegetrokken en andersom. Bill wil iets van Sookie, maar niet omdat ze een mens is. Het is het begin van één groot mysterie: waarom is er zo’n grote aantrekkingskracht tussen de vampier en de serveerster? Is er iets speciaals met haar? En wat voor wezens zwerven er nog meer rond in Bon Temps? Eén ding wordt al heel snel duidelijk: niets is wat het lijkt…  
 
Wij van Ze zijn fan van True Blood vanwege de mix van drama, thriller en komedie. Doordat vingerbijten afgewisseld wordt met lachen, verveel je je geen moment. En hoewel de serie fictief is, weten de personages hun sores en eigenaardigheden wél realistisch neer te zetten, waardoor je al snel hooked bent. Kortom: zoek je naar een veelbewogen serie met een rauw, bizar randje? True Blood is je vriend!
 
 
Winnen!
Lijkt het je wel wat om je met een dekentje en True Blood op de bank te nestelen? Dan hebben we goed nieuws! Wij mogen namelijk namens Warner Bros 2x een True Blood-dvdbox van seizoen 1 t/m 7 weggeven, inclusief een ketting! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is Ze.nl liken op Facebook. Vervolgens klik je op de meedoenbutton hieronder. 
 
De actie loopt tot en met 7 januari 2015.