Achter de schermen bij Ze: Het nieuwe kantoor

Werk & studie door Sabine
Elke dag vermaken wij van de redactie jullie met interessante real life-verhalen, interviews, nieuwtjes en andere artikelen. Maar wie zijn wij? En wat spoken wij zoal uit op de redactie? We nemen jullie mee in de afgelopen twee weken!
 
Deze keer een kijkje achter de schermen bij Ze vanaf de nieuwe locatie! Per 1 december hebben we ons plekje aan de Keizersgracht verruild voor eentje in de Hallen. Dat bracht natuurlijk allemaal verhuischaos met zich mee, maar in middels zijn we helemaal gesetteld. Kijk snel mee wat we de afgelopen weken allemaal hebben meegemaakt op ons nieuwe plekje! 

Tadaaaaa! Vanachter ons nieuwe plekje in de Hallen! 

Maar voordat we plaats konden nemen achter ons bureau, moesten die bureaus natuurlijk wel eerst in elkaar gezet worden. Alleen dat is niet echt ons ding. Gelukkig is het ons (lees: iemand anders) toch gelukt. 

Fleur heeft haar huis kerstproof gemaakt met onder andere deze toffe houten kerstboom die haar vader zelf heeft gemaakt voor haar. Hoe lief! 

Selfies, ze lukken nooit in een keer! Maar Sabine bracht een bezoekje aan de kapper, ruilde haar lange lokken in voor dit kortere kapsel en wilde haar nieuwe look graag met jullie delen. Dus bij deze: selfie numero 2671.

Afgelopen dinsdag moest Marleen het onmogelijke doen: ze liet haar ratje Toulouse inslapen. Haar dikke vriendinnetje was al een tijdje erg ziek en dus zat er niks anders op dan afscheid te nemen. Hier speelt ze voor het laatst verstoppertje, haar lievelingsspelletje.

Ook bij Sabine thuis kwam Sinterklaas langs en hij had voor iedereen weer wat leuks meegenomen. Haar hond Ryanne werd ook niet overgeslagen en kreeg een erg mooi pakje van de Sint. Maar voordat ze met haar speelgoedhamburger kon spelen, moest ze het wel eerst zelf uitpakken. En het ging haar verbazingwekkend goed af!

En daar hebben we Huib weer! Onze lievelingspapegaaitje zat lekker knus op de bank te chillen met Karin. 

Sabine was niet de enige die bij de kapper langsging. Ook Fleur vond het hoog tijd om weer eens te gaan. Haar bob zit weer mooi in model en haar haar straalt met de highlights die ze heeft genomen. We like!

Tijdens Kerst vinden we het leuk om eens wat anders te doen met onze make-up. Op de redactie probeerden we wat uit met de make-up die we van LOOkX hebben gekregen. 

Sabine is altijd al klein van stuk geweest, maar dit meetlint dat wij opgestuurd kregen van Alpro bevestigt maar mooi even dat ze de 1.20m toch heeft gehaald. Kwestie van veel (soya)melk drinken! 

Als Marleen weer eens een weekendje bij haar vader is, gaat ze het liefste gelijk het bos in met haar zussen. En ja, met een zus die graag foto's maakt, komt er weleens een shootje aan te pas. 

Karin, Marleen en Sabine gingen met z'n drietjes lunchen bij McDonald's. De Mac zit namelijk gevaarlijk dichtbij het nieuwe kantoor, om de hoek. Als dit maar geen gewoonte wordt...

Bij Fleur thuis kan het niet knus genoeg zijn. Het liefst stouwt ze haar huis helemaal vol met kerstvreugde! En we moeten toegeven dat het er inderdaad erg sfeervol uitziet. 

Sabine zag een hele lieve geanimeerde foto op Pinterest voorbij komen van een hond die zijn hondenkindje voorlas. En wat Pinterest kan, dat kan Sabine ook! 
 

Door ARTDECO werden we verrast met dit leuke make-upsetje. Pretty in pink!


Fleur had afgelopen dinsdag een heel spannend interview met een dame voor een real life-verhaal. Fleur hing aan haar lippen!


Gelukkig was er ook nog tijd over om koekjes te eten.
 

Nou, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus over twee weken weer een update!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige achter-de-schermen-berichten ook even.