Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

Achter de schermen bij Ze: De dagen voor Kerst

Elke dag vermaken wij van de redactie jullie met interessante real life-verhalen, interviews, nieuwtjes en andere artikelen. Maar wie zijn wij? En wat spoken wij zoal uit op de redactie? We nemen jullie mee in de afgelopen twee weken!
 
We zijn inmiddels een beetje gewend geraakt aan ons nieuwe kantoor (lees: op onze bureaus staan weer tig kaarsjes en ook voor onze voedselvoorraad is een plekje gevonden). De afgelopen weken hebben we natuurlijk weer heel wat artikelen getikt, maar daarnaast hebben we ook nog een heleboel andere dingen gedaan. Neem snel een kijkje! 

Wat je doet als je geen lunch bij je hebt en je boven de Foodhallen werkt? Precies, dan scoor je een culinair hoogstandje bij een van de stands. Sabine nam een lekker vega-broodje, Marleen ging voor het broodje van de week en Karin verorberde een snee met avocado en kip. 
 
Who needs Netflix? Sabine verwelkomde afgelopen weekend haar 378ste dvd. Daar moest natuurlijk een mooi plekje voor worden gevonden in haar dvd-kast. 
 
I want someone to look at me the same way I look at Nutella. Amen! Karin kreeg een leuk shirt en een toffe tas opgestuurd van BOHO Amsterdam
 
Oelala, Karin had weekend en nam de tijd om een mooi make-uppie op te doen. En wij waren niet de enige die het prachtig vonden. Huib hing ook aan Karins mooie, roodgestifte lippen!
 
Moeder Natuur had het weer lekker geregeld. Marleen werd uitgerekend vlak voordat ze op haar romantische kersttripje met vriendlief zou gaan knetterhard ziek. Dus werkte ze een dagje thuis en verzamelde ze elk medicijn dat ze kon bedenken om de strijd aan te gaan.
 
Toen Fleur maandagochtend plaats wilde nemen achter haar computer, sierde deze post-it haar beeldscherm. Marleen had een berichtje voor haar achtergelaten. Hoe lief! 
 
Brr, wat is het buiten weer koud. Echt stamppotweer. Unox moet precies hetzelfde hebben gedacht en dus kregen wij dit kistje vol rookworsten opgestuurd. Die zijn inderdaad al soldaat gemaakt. 

O ja, en van Unox kreeg Karin ook nog eens deze übersexy overall! Fiet fieuw! 
 
Proost! Samen met haar ouders en zus ging Sabine naar de kerstmarkt in Osnabrück. En als je op zo’n fijn marktje bent bij onze oosterburen, hoort daar natuurlijk glühwein en warme chocolademelk met een scheut Baileys bij!  
 
Ook al geven we het liever niet toe, op de redactie houden we best van een lekkere klodder mayonaise bij een patatje. Van Hellmann’s kregen we een pot liefde opgestuurd en een receptenboekje waaruit we inspiratie op konden doen voor nog veel meer recepten met het witte goedje.
 
Ook bij Karin mocht de kerstboom niet ontbreken. En waarom witte lampjes in de boom hangen als je ook lampjes met alle kleuren van de regenboom hebt? Wij vinden het wel wat! 
 
Van Coca-Cola kregen we een paar blikjes cola opgestuurd in dit leuke houten rekje. Ziet het er niet schattig uit?

Daar is de kerstboom weer die Fleurs vader voor haar in elkaar timmerde. Dit keer voorzien van lichtjes. Voorheen stonden er waxinelichtjes in, maar Cor de Deugniet vond het veels te leuk om met de lege waxinelichtcupjes te spelen. Van deze lichtjes blijft ze wonderbaarlijk genoeg dan wel weer af. 
 
Samen met haar huisgenoot nam Sabine een kijkje bij het Glazen Huis in Haarlem. En na wat wijntjes naar achter te hebben gegooid, hadden ze best wel honger. Gelukkig was de McDonalds nog open en haalden ze er een McChicken en een groenteburger. Nom nom nom. 
 
Niet alleen wij op de redactie zijn helemaal weg van cacao, maar bij Nivea zijn ze dat ook. Nivea komt daarom met de Nivea Body Milk Cacao. Cacao is namelijk niet alleen heel erg lekker of goed voor ons humeur, maar herstelt en kalmeert je huid ook nog eens! Nou, dat kunnen we tijdens deze wintermaanden goed gebruiken! 
 
Het is niet zo dat Sabine vaak lopend naar kantoor ging toen we nog aan de Keizersgracht zaten, maar af en toe liet ze de tram voor wat-ie was en ging ze wandelend vanaf centraal naar kantoor. Maar nu we in de Hallen zitten, is dat helemaal verleden tijd en neemt ze elke ochtend gewoon de tram. En als er dan een Kersttram aan komt kachelen, is dat helemaal geen straf.    
 
We hebben er bijna allemaal last van: droge, schrale, kapotte lippen. Gelukkig komt het lippenbalsemmerk Carmex naar Nederland: het is nu exclusief verkrijgbaar bij The Make Up Spot. Wij kregen vast een aantal items opgestuurd! 
 
Marleen houdt van selfies. Ze kan niet zonder. Dus toen ze deze nieuwe tulband scoorde, moest-ie even op de kiek. Warme winterbuddy's for life!

Fleur had afgesproken met een vriendin en ze wilde natuurlijk goed uit de verf komen. Speciaal voor hun date deed Fleur haar mooiste ketting om.  
 
Nou, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus over twee weken weer een update!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige achter-de-schermen-berichten ook even.