Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Meisje schrijft brief aan spoornetweg omdat haar papa nooit op tijd thuis is


Toen we klein waren, wilden we altijd door papa worden ingestopt. De 6-jarige Ella Porter wil precies hetzelfde, maar door verlate treinen is haar vader altijd te laat thuis. Ze was dit zat en schreef daarom een brief aan het spoornetweg. 
 
Vertraagde treinen, gemiste overstappen: we zijn allemaal wel bekend met het leed dat treinreizen heet. Een halfuur te laat op het werk, een chagrijnige vriend die al een uur wacht met verpieterd eten... erg gezellig is het helaas niet. Zeker niet voor de 6-jarige Ella Porter. Haar vader mist vaak de trein en de 6-jarige had daar genoeg van. Ze schreef daarom deze ontroerende brief aan het spoornetweg.   

 
Dear Mr. Railway Man
Een boze vrouw is eng, maar een boze 6-jarige kan nog veel enger zijn. De Britse Ella was boos op Southern Rail, omdat haar vader door verlate treinen altijd pas na haar bedtijd thuiskwam. Hij kon haar dus niet meer instoppen. Daarom pakte Ella pen en papier en schreef een brief aan het Engelse spoornetweg. 
 
“Mijn vader is altijd laat thuis en ik mis hem heel erg, want hij stopte me altijd in”, begint Ella haar brief. “Zorg er alsjeblieft voor dat hij op tijd thuis is.” En voor die €5226 die meneer Porter betaalt voor het treinreizen, is dat best een redelijke eis. Bijna alle zuurverdiende centen van Neil Poter, de vader van Ella, gaan naar Southern Rail en ook dat was iets wat het jonge meisje even in haar brief kwijtwilde. “Papa zegt dat jullie al zijn geld in beslag nemen en we daarom niet naar Disneyland kunnen.” Arme Ella! 

 
Social media 
Vader Neil was ontroerd door de boodschap van zijn 6-jarige dochter en plaatste een foto van haar handgeschreven brief op Twitter, Facebook en Instagram. “Ik wil gewoon op tijd thuis zijn voordat mijn kinderen gaan slapen”, vertelt Neil. “Ella vond het zo erg dat ik niet op tijd thuis was dat ze pen en papier pakte en haar frustratie op de liefste manier uitte.” 
 
Op Twitter reageerde Southern Rail met een excuus, maar daar koopt de jonge Ella natuurlijk niets voor, aldus Metro. Wel onthult Neil dat hij sinds de tweet in contact is met het spoornetweg. “Ze willen de verrassing niet weggeven, maar we moeten uitkijken naar de postbode…” 
 
Wat vind jij van de brief van Ella?