Achter de schermen bij Ze: Aruba & masturbeerles

Werk & studie door Redactie Ze.nl

Elke dag vermaken wij van de redactie jullie met interessante real-lifeverhalen, interviews, nieuwtjes en andere artikelen. Maar wie zijn wij? En wat spoken wij zoal uit op de redactie? We nemen jullie mee in de afgelopen twee weken!

Never a dull moment met de Vereniging van Verknipte en Vunzige Dames a.k.a. de Ze.nl-redactie. Ons nieuwste lid Rosanne moesten we dan ook in Ze-stijl inwijden in het team. Iets met masturberen. O ja, en ons Kaatje ging naar Aruba, Fleur viel deze week in als hoofdredactrice en Marleen begon bij haar nieuwe baan...



Piemels en eten: daar draaien wij onze hand niet voor om. Letterlijk, want tijdens de Masturbation Masterclass van Christine le Duc moesten we de handen uit de mouwen steken en gingen we er heel bijzondere dingen mee doen.


Met onze magische vingers leerden we namelijk masturberen. Nee, we sloegen niet de hand aan onszelf, maar de avond stond in het teken van zijn genot. Met liters glijmiddel als wapen tokkelden, trokken, glibberden en gleden we door de masterclass heen. Echt, we trokken het bijna niet meer van het lachen. Maar eerlijk is eerlijk: we hebben er ook écht wat van geleerd!


Naast piemels is lezen ook een grote hobby van ons. We kunnen ons chicklithart weer ophalen dankzij deze feel-good-reeks van The House of Books, met heerlijke titels als Zwaar Verliefd van Chantal van Gastel en Hou je mond van Sophie Kinsella. We like!


Dieren en een vrouwenredactie staat gelijk aan uren aaiplezier. Weg was de concentratie; we waren iets te druk met 'oe's en 'a's roepen.


We zijn niet jaloers, we zijn niet ja-... Oké, we zijn jaloers. Karin geniet van haar welverdiende vakantie op – jawel – Aruba! Een zee die alleen in je dromen bestaat en stranden met namen als Palm Beach. Je snapte, ze wil nog lang niet naar huis!


En onZe Karin zit daar natúúrlijk niet alleen. Zo deelt ze onder andere het zwembad met loslopende leguanen (vet!) en lag er een vlindertuin zowat naast haar strandbedje. O ja, en haar lover was ook gezellig mee ;).


Ben Affleck? Ja. Ben Affleck in een retespannende thriller? Ja!!! Dit pakketje van zijn nieuwste film Gone Girl kregen we opgestuurd. Inclusief het boek, tissues om de tranen van spanning mee droog te deppen en schrijfgerei van HEMA. We kunnen niet wachten om onszelf op die bank te nestelen.


Nog meer dierplezier. Niet op de redactie, maar in Marleens bed. Jolie kwam haar op haar vrije dag even wakkermaken om acht uur. Dus knijn eruit, Marleen weer terug in bed. Maar daar was mevrouw het niet mee eens.


Onze allerliefste buurvrouw, Claartje van Foodness en Vrouwen.nl, gaf een borrel op kantoor, omdat ze ons gaat verlaten. Na uren huilen, sloegen we maar aan de drank en proostten we met hippe cola en gin tonics. 

De NS zou de NS niet zijn als de treinen niet reden. En ja hoor, de eerste van deze maand was het wéér raak. Arme Rosanne was gestrand op Den Bosch en keerde linea recta terug naar huis. Thuiswerken!


Van onze beste vriend IKEA kregen we deze kruidenpotjes toegestuurd. We hebben misschien niet de groenste vingers van het land, maar met deze leuke bakjes en zaadjes willen we best een poging wagen!


De lente komt er langzaam weer aan en daarom gingen Rosanne en Luna een uurtje lopen in de Eendenkooi, een natuurgebied in Brabant. Het was alleen net een moerasland en beiden moesten nodig in bad toen ze thuis waren. 


De lunch: daar kijken we vanaf het opstaan al naar uit. En ja, soms doen we een gezonde poging als we ons niet laten verleiden door een kroket van McDonald's.


Marleen trok eropuit met het gezin voor een cultureel dagje in Amsterdam en bezocht o.a. het Paleis op de Dam. Met het concentratievermogen van een dode kikker, kwam ze erachter dat je echt 101 dingen met een audiotour kunt doen.


Karin was uitgenodigd voor het S. Oliver-persevenement, wat in het teken stond van hun denimlijn. Na een berg sushihapjes was het tijd om de jaloersmakende collectie bewonderen. Eh, mogen we alles meenemen in die goodiebag?


En een paar dagen later verrastte Oilily ons en kwamen ze langs bij ons op de redactie. Waarom? Om te vieren dat vanaf 5 maart tien dagen lang een pop up-store in Amsterdam te vinden is met een nieuwe, hippe collectie. 


Het was een spannende maand voor Marleen. Ze moest namelijk op banenjacht! Inmiddels heeft ze die gevonden. Deze week begon ze als redacteur bij... tromgeroffel: Upcoming! En er werd zelfs een eigen emoji voor haar aangemaakt. Maar dat betekent niet dat we van haar af zijn! Ze blijft vanaf april gewoon nog lekker een dag in de week op de Ze-redactie werken. 
 

Nou, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus over twee weken weer een update!
 
Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige achter-de-schermen-berichten ook even.