Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

Even voorstellen: Shiri

Hiep hooooi! We mogen weer een nieuwe topper binnen ons team aan je voorstellen. Nadat ex-stagiaire Rosanne alweer een maand geleden de deur achter zich dichttrok, was het tijd voor een nieuwe stagiaire. Ben je al benieuwd?    

Hoi! Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Shiri, ik ben 25 jaar en woon in de bruisende hoofdstad. Van jongs af aan heb ik er stiekem altijd al van gedroomd om iets met schrijven te doen. Uiteindelijk koos ik ervoor om dieetleer te studeren aan de HvA en deze studie heb ik inmiddels ook afgerond. Mijn grote passies: gezond & lekker eten, gezondheid en schrijven -bloggen- vielen binnen deze studie goed te combineren. Het schrijven smaakte al snel naar meer! Ik interesseer me voor alle dagelijkse vrouwendingen waar Ze.nl over schrijft en ik vind het dan ook superleuk dat ik de redactie mag komen versterken! Ik heb hier ontzettend veel zin in.

Even wat andere feitjes over mij: je mag je me te allen tijde wakker maken voor goede films (inclusief happy ending), praline chocolade (ik ben een chocoladejunk) en een strandwandeling. Verder word ik heel enthousiast van hondjes, pepernoten inclusief baardmans en reizen.

De komende tijd hoop ik een heleboel te leren en een boel leuke artikelen voor Ze te gaan schrijven!

Liefs,

Shiri