Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Seks op de werkvloer is nooit een goed idee

Even de kabel van de muis en het toetsenbord met elkaar omwisselen zodat die hottie - oh mmm, grrr - van de technische dienst weer de held kan uithangen. Damn, hoe krijg je die nou weer je bed in? Ons advies: doe het niet! Nooit.

Dan is daar de borrel. Eindelijk kunnen jij en dat Godsgeschenk eens een ongegeneerde tête-a-tête houden. Het liefst wil je hem meteen de kleren van het lijf scheuren en bespringen. Maar je moet het toch iets subtieler aanpakken, dus je geeft ook wat aandacht aan je andere collega’s. Yes, het is tien over één en de laatste trein zou hoe laat ook al weer gaan? Tien minuten geleden. “Ah nee, shit. Heb ik de trein gemist! Hoe kom ik nu ooit nog thuis?” Schater je zogenaamd teleurgesteld met een halve dubbele tong. Stilte, krekels en dan: “Ik heb een logeerkamer, daar mag je wel slapen”. Yes, it’s him! Van het één komt het ander, precies zoals je gehoopt had. Na al die champie en borrels vergeet je even waarom dit ook al weer niet zo’n goed idee is, want...


1. Het is vet raar om een collega naakt tegenover je te hebben staan. Van iemand die je zo vaak met kleren ziet, vergeet je bijna dat hij ook naakt kan zijn. Dat kan alleen maar teleurstellend werken.

2. Al je collega’s zien dat jullie samen het feest verlaten. Dat maakt op dat moment niks uit, dat komt nog wel.

3. The day after… gezien het een spontaan plan was wat je pas in gang durfde te zetten met een slokkie op, had je er éven niet bij nagedacht dat je geen andere kleren bij je hebt dan de party outfit van de dag van de waarheid. Daar zit je dan, de dag erna, in je feest kloffie. Foutje bedankt!

4. Er komt een moment dat jullie elkaar weer zien. En dat is op z’n zachtst gezegd AWKWARD! Hoe moet je reageren? Moet je vol je tong tegen zijn huig aan plakken? Of moet je doen alsof je hem niet ziet? Of gewoon “hoi” zeggen zoals altijd. Geen van de antwoorden is goed. Je kunt het namelijk niet goed doen. Dat is juist het ongemakkelijke eraan.


5. En als je hem dan ziet kun je alleen maar aan die micropenis van hem denken. Sjesus wat was die seks slecht. Qua slechtheidsfactor kan dit niet eens tippen aan de seks met je ex. En dat was al niet om over naar huis te schrijven.

6. Er komt een moment dat er écht iets mis is met je computer en dan moet je hém vragen om hulp. Mèèèh, waarom moest je nou zo nodig boven op hem springen?

7. Om het nog maar niet te hebben over de reacties van je collega’s. Al jullie collega’s hebben gezien dat jullie er samen vandoor gingen. Ze stonden er met hun neus bovenop. Ze hebben heus wel door dat er iets aan de hand is. En jij maar denken dat je zo goed toneel kon spelen. Mispoes! En maar oogcontact vermijden of juist heel overdreven oogcontact zoekt. Het staat ongeveer met koeienletters op je voorhoofd geschreven dat jullie samen iets hebben gedaan wat God verboden heeft.

Ben jij wel eens "afgeleid" door een collega?