Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

De week van Ze #7

Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

Never a dull moment at de Ze-redactie. We hebben de afgelopen week weer van alles beleefd. Al nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje! 

Links: Op de redactie werden we aangenaam verrast met deze heerlijke fudge. En niet zomaar fudge, nee, vier verschillende smaken! Nom, nom, nom!
Rechts: Nu de temperaturen buiten weer flink zijn gedaald, moeten we onze voetjes natuurlijk extra warm houden. En Vera weet precies hoe ze dat moet doen.

Van die fudge is trouwens niet veel meer over...  


Deze week kregen we ook een heerlijk pakketje van Eucerin binnen. Heerlijk om de huid te beschermen tegen de koude temperaturen! 


Dat Sabine gek is op haar hond Ryanne mag wel duidelijk zijn. Afgelopen weekend nam ze haar viervoeter mee voor een autoritje. Omdat ze dat zo leuk vindt.


Afgelopen maandag werkte Mariëlle een dagje thuis. Geen zorgen, het was niet omdat ze ons niet meer leuk vond. Nee, haar nieuwe langverwachte telefoon werd die dag bezorgd. Ze is er superblij mee, al vinden we dat nog een understatement.  


Anniek ging naar de acupunctuur in Amersfoort en kreeg zes miljoen naalden in zich gestoken. Oké, misschien een tikkeltje overdreven. Het waren er maar een stuk of zes. Maar echt, het voelde alsof het miljoenen waren! 


Mariëlle ging naar de opening van Lola Liza in haar stadje Utrecht. Fred van Leer, May-Britt Mobach en Danie Bles werden door haar gespot. 


Links: Bij de Lola Liza-opening werd ook heerlijk eten geserveerd. Mariëlle heeft gesmuld van deze heerlijke hamburger. 
Recht: Terwijl Mariëlle haar tanden in de heerlijke burger kon zetten, hadden wij op de redactie gelukkig ook een snack. Katja stuurde ons deze superschattige snoepjes op! 


We gingen een dagje helemaal fairtrade eten, met de producten van Fair Trade Original. Binnenkort hier meer over op de site!


Links: Vera loves selfies. Dagelijks worden we overspoeld met selfies van onze hoofdredactriZe. Dit is één van de 10.000 die we deze week te zien kregen. 
Rechts: Mariëlle deed tijdens haar familieweekend een wedstrijd waarbij de jongens tegen de meiden streden. Er werd een fotowedstrijd gehouden. Op een van de foto's moest een schilderij nagedaan worden en Mariëlle werd omgetoverd tot het Melkmeisje van Vermeer. 


Woensdag genoten Sabine, Mariëlle en Vera van een heerlijk ontbijtje van Fair Trade Original. 

 
Wij zijn ook te vinden op Instagram én Snapchat: redactiezenl. Dus ben je benieuwd naar wat we allemaal nog meer uitspoken? Volgen maar!
 

En dat is het weer voor deze week. Hebben jullie nog leuke dingen gedaan deze week? Laat het ons weten in de comments!

Veel liefs,

Team Ze.nl