Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Sexy kerstpakket van De SexShop

Een koude kerst? Nee hoor, wij gaan dit jaar voor een zeer hete decembermaand. De kerstdagen zijn de perfecte tijd om je lover flink te verwennen. Dat doe je met dit sexy kerstpakket van De SexShop, dat wij mogen weggeven! 
 
Oe la la, met dit sexy kerstpakket sta jij zeker weten op de 'naughty list' van de Kerstman. Je vriend zal er in ieder geval niets op tegen hebben als jij voor zijn neus verschijnt in het sexy driedelige kerstpakje dat in het pakket zit. De Miss Santa outfit bestaat uit een rode, fluwelen jurk met cape, een zwarte riem en laars-bedekkers. Zo ben jij op en top een sexy kerstvrouw.
 
 
Erotisch spel
Behalve het jurkje krijg je ook rood-wit gestreepte kerstkousen en een kerstmuts. Dit maakt je sexy kerstlook helemaal af, want welke man kan een vrouw in kousen met satijnen strikjes nou weerstaan? Knappe vent die daar met zijn handen vanaf kan blijven!
 
De kousen en kerstmuts zijn perfect om te dragen als jij met je lover het spelletje 'Truth or Dare' speelt, dat ook in het kerstpakket van De SexShop zit. Het erotische spel bevat 69 (what else?) pikante vragen en 69 spannende uitdagingen. Probeer zoveel mogelijk punten te verzamelen door alle vragen zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven en alle opdrachten zo grondig mogelijk uit te voeren. Sexy plezier gegarandeerd...
 
 
WIN
Begin jij het al warm te krijgen als je denkt aan alle spannende dingen die je met de inhoud van dit kerstpakket kunt doen? Doe dan mee met de winactie! Het enige dat je hoeft te doen is ons volgen op Instagram, liken op Facebook en klikken op de 'meedoen-button' hieronder. (Let op: de 'meedoen-button' is alleen zichtbaar als je bent ingelogd op de desktopversie van de site.)