Waarom je excited moet zijn voor de XITE Awards!

Media door Redactie Ze.nl

Nog maar twee dagen en dan vindt de derde editie van de XITE Awards plaats. Hét evenement waar (inter)nationale artiesten worden geëerd voor hun muzikale bijdrage in het afgelopen jaar. En dit is waarom jij excited moet zijn!
 
Het is bijna weer zover: de XITE Awards! Tijdens dit evenement krijgen artiesten de kans om te worden beloond voor al het harde werk dat ze het afgelopen jaar hebben verricht. Alle schrijfsessies en uurtjes in de warme opnamestudio's zijn niet voor niets geweest. De volgende punten kun je verwachten tijdens de XITE Awards 2015: 
 
Spectaculaire optredens
Bij een awardshow hoort natuurlijk muziek en dat krijg je tijdens de XITE Awards van de crème de la crème. Onder andere Kenny B, Nielson en The Partysquad zullen je een eargasm bezorgen met optredens gedurende de avond. En de enige echte Mr. Polska - ja, van het liedje over de krokodillenbillen - zal de show aan elkaar praten. Als dat al geen reden is om bij de show aanwezig te willen zijn, weten wij het ook niet meer.

Bron
 
Te gekke locatie
Dit jaar wordt de XITE Awardshow gehouden in Pakhuis West, Amsterdam. Het pakhuis is van oorsprong een oude pindafabriek en heeft daardoor nog steeds een originele industriële look. En in een fabrieksruimte kun je met flink wat mensen compleet uit je dak gaan. Daar willen wij wel een feestje bouwen! Oh, en mensen met een pinda-allergie zijn ook gewoon welkom!
 
Afterparty
Er is dit jaar na afloop van de XITE Awards een officiële afterparty. Klinkt hartstikke fancy en dat is het ook, want wie weet sta jij straks wel te dansen tussen alle beroemdheden! Heb je meteen weer wat leuke foto's die je op Instagram kunt gooien. Jouw favoriete artiesten klimmen na de awardshow ook nog een keer op het podium om hun beste liedjes te laten horen, dus je krijgt de kans om ze twee keer live te horen. Bovendien is een optreden op een afterparty vaak veel intiemer, dus dat wil je niet missen! 
 

 
Internationaal bekend
De show wordt dit jaar voor het eerst ook in andere landen gehouden. België en Duitsland gaan net als Nederland een feestje bouwen dat niet snel zal worden vergeten. Met de uitbreiding over de grens hoopt de jongeren muziekzender XITE van de XITE Awards een groot internationaal muziekevenement te maken. 
 
Stem
Ben jij helemaal fan van een bepaalde artiest en vind je dat hij of zij echt móét winnen? Kom dan nu in actie! Je kunt namelijk nog heel eventjes stemmen op de website van XITE. In totaal zijn er tien categorieën met in elke categorie vier genomineerden. Er valt dus genoeg te stemmen! Zo zijn bijvoorbeeld Kensington, Lil' Kleine en Ronnie Flex, Mr. Probz en Kenny B. genomineerd voor Best Music Video-award. Stem jij één van hen naar de overwinning? Je kan ook lekker vals spelen door steeds via een ander netwerk te stemmen: via het WiFi netwerk thuis of van je buren, bij je ouders thuis, op je werk of in de trein. Zo maken jouw favo artiesten meer kans!
 
Ben jij al excited voor de XITE Awards?