De week van Ze #11

Media door Redactie Ze.nl
Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

Jaaa, we zijn er weer met een nieuw kijkje achter de schermen! We hopen dat jullie een hele goede week hebben gehad; wij zijn in ieder geval lekker druk geweest met van alles en nog wat. Kijken jullie mee?

Vera ging een weekend weg naar één van de leukste steden van Nederland: Maastricht! Ze had prachtig weer, een heerlijk hotel en dit mooie uitzicht. Wat wil je nog meer?
 
Kijk deze cuties nou zitten! Vera en Mariëlle vulden via de app van Qmusic hun favoriete nummers in voor de Q-top 1000. Want music is life, dat weet iedereen.

 

Je zou het misschien niet denken als je altijd onze foto's van eten ziet, maar we doen zo nu en dan echt wel een beetje aan beweging. Vera heeft deze week een hometrainer gekocht, die vervolgens met veel pijn en moeite in elkaar werd gezet. Maar hij staat! 
 
Whaaaaat? Amy heeft een nieuwe tatoeage! In het handschrift van haar beste vriendinnetje heeft ze 'bewonder' op haar bovenarm staan. Zo weet je dat het echte vriendschap is.
 
Vera en Mariëlle gingen aan de slag met de LG CordZero stofzuiger. Een stofzuiger die je niet hoeft aan te sluiten op een stopcontact én die automatisch achter je aanrijdt. Superhandig! Overigens hebben ze tot grote teleurstelling van de office manager niet het hele kantoor schoongemaakt. Dat was leuk geweest.
 
Is het al 5 december? Nee, helaas niet! Maar wij zijn er alsnog vroeg bij met deze zak cadeautjes die we van Kruidvat kregen. Enneh, jij kunt hem ook winnen! Doe snel mee met de winactie en wie weet staat deze zak straks bij jou voor de deur!
 
We kregen Good Food post van Albert Heijn op de redactie. Lekkere smooth ontbijtjes: aardbei met gojibessen en mango met kokosflakes. Nomnomnom...

Natuurlijk moet er af en toe even lekker gek worden gedaan. Op deze foto kunnen jullie meteen zien hoe onze redactietafel eruit ziet! Lekker vol en chaotisch, maar wel heeeeel gezellig!
 
Sabine ging naar een optreden van de band 'The Stones', waar een vriendin van haar de tourmanager van is. Na afloop mocht ze de bandleden ook ontmoeten, hoe tof is dat!
 
Van Sinterklaas gaan we meteen door naar Kerst, want wij zijn er al helemaal klaar voor! Deze schattige haaraccessoires kochten we bij de Action, de favoriete winkel van Vera ;-), en dragen we nu non stop op de redactie. Oké, niet echt non stop, maar straks in december wel hoor!


Amy ging naar een Trendlunch van Mooiwatplantendoen.nl en at haar buikje rond. De tafels zagen er in ieder geval aandoenlijk uit met al die bloemen!


Cute!
 

Links: We love zuurstokken! 
Rechts: Amy heeft een nieuwe look. Is ze niet sexy?

Boer Geert op de markt! Mariëlle had vrijdag de hele kraam geplunderd en dat gaat ze deze vrijdag ook weer doen. Het is ook allemaal zo lekker daar!
 
Oké, dit is echt de laatste foto van ons. Beloofd! Maar deze selfie maakten we speciaal voor jou, omdat we je met een lach het weekend willen insturen. 
 
Wij zijn ook te vinden op Instagram én Snapchat: redactiezenl. Dus ben je benieuwd naar wat we allemaal nog meer uitspoken? Volgen maar!

That's it! Dat was onze hele week in foto's. Het was een prima week, maar nu gaan we natuurlijk lekker genieten van het weekend. Enjoy!

Veel liefs,

Team Ze.nl