Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

De bucketlist die je afgewerkt moet hebben voordat je de ware ontmoet


Een paar proefritjes, wakker worden naast euh… Dinges en strontlazarus op een huisfeest van wildvreemden belanden. Dingen die je niet zo snel meer doet als je thuis mister Right hebt zitten. Dus doe het voor je de ware ontmoet.

Voordat je de ware hebt ontmoet moet je eerst oefenen. Je moet natuurlijk wel vergelijkingsmateriaal hebben om te weten wanneer de ware de ware is (snappie?). Je leert van vallen en opstaan en voordat je de ware hebt ontmoet kun je eerst nog een paar keer op je plaat gaan. Daarna niet meer, dat zou gênant zijn. Dus grijp die kans van het ‘vrij’ zijn en vink alles van je bucketlist voordat je jouw prins op het witte paard tegenkomt.


- Leer mannendingen. Lampje ophangen, bandje plakken, spinnen weghalen… Spinnen weghalen?! Zijn we gek ofzo? Ja, echt: dat voelt een stuk chiller dan slapen in een kamer waar een spin zit. En zo lang jij de ware nog niet hebt gevonden is er maar één persoon om op terug te vallen tijdens dit soort noodsituaties en dat ben jij en niemand anders.

- Dat je wakker wordt naast euh… euh… Dinges? Dit moet je gewoon doen omdat heel veel vrouwen dit op hun bucketlist hebben staan en dan moet je je kansen pakken zo lang het nog legaal is. Straks kun je die behoefte niet meer bedwingen als je de ware hebt ontmoet en dan voer je dit punt tegen die tijd ineens uit. Dit wil je niet en jouw ware wil dit ook niet. Ook al ken je hem nog niet, hij wil dat niet, geloof ons.

- Het is belangrijk dat je testritjes hebt gemaakt op verschillende types. Je moet zowel een Ferrari, een Mini Cooper als een Opel Corsa hebben bereden voordat je goed kunt oordelen welke het beste bij je past. *testing, testing, testing*

- Uitgaan totdat je erbij neervalt. Dat kan soms ook wel als je de ware hebt gevonden. Maar toch niet altijd. En dan eindigen op een feestje bij een wildvreemde. Ja, dat kun je niet uitleggen aan je vriend. Beter zorg je ervoor dat je dat soort dingen al hebt uitgespookt voordat je verkering krijgt.

- Alleen op ontdekkingsreis over de wereld. Jezelf ontdekken enzo.


- Alleen op vakantie gaan is ook goed.

- Je moet ook eens verdronken zijn in de ogen van je baas, fysio, sportleraar… Iemand in jouw leven die ongrijpbaar en eindeloos ver weg lijkt, om het simpele feit dat het écht niet kan.

- Je ergste ex keihard terugpakken. Dat doe je niet meer als je een relatie hebt, want dan lijkt het alsof je nog iets van die ex wil, ook al is dat totaal niet zo. Gooi die akelige ex nog een handje roet in het eten voordat ook maar iemand gaat denken dat er iets totaal misplaatst achter zit.

- Bij alles wat je voor elkaar wilt krijgen je charmes in de strijd gooien. Flirt met alles wat los en vast zit om je zin door te drijven en ze over de streep te trekken.

- Blijf zomaar bij random mannelijke vrienden slapen zoals je dat ook bij vrouwelijk vrienden zou doen. Regent het te hard? Geen haar op jouw hoofd die er ook maar aan dénkt dat jij door de regen gaat fietsen. Jij blijft lekker tukken, zonder dat je dat ook maar tegen íemand hoeft uit te leggen.

- Blind date. Blind dates zijn zo ENG! Maar dat móet je toch een keer gedaan hebben in je leven? Sowieso daten!


- Doe eens gek en laat je een keertje koppelen door je vrienden. Maar ze moeten niet bezig blijven, want dan is de lol er wel een keer vanaf.

- Alleen naar concerten gaan. In een relatie is dit namelijk raar, want je zegt niet tegen je lover dat hij niet mee mag. Dus grijp je kans voordat het te laat is en jij de ware hebt ontmoet.

- Gooi je hele leven om. Nu je nog nergens aan vast zit en een stuk minder verantwoordelijkheden hebt is dit een stuk makkelijker weg te slikken mocht het verkeerd gaan. En hé, als je hele leven in elkaar stort dan kun je altijd nog bij je ouders intrekken. Er is namelijk niemand behalve jouw huurbaas die van jou verwacht dat je maandelijks een deel van je loon afstaat.

- Je hele maandsalaris er doorheen jassen aan shoppen! Want nu is er nog niemand die jou erop aankijkt.

- Slaap in een veel te girly kamer! Je hoeft geen rekening te houden met een man en zijn mening. Als jij jouw kamer pimpelpaars met een gouden randje wilt schilderen, dan doe je dat gewoon. En als jij een walk-in-closet wilt waar je 'toevallig' ook in slaapt prí-ma! Als je midden in een relatie zit kun je je dit echt niet veroorloven. En zo wel, dan heb jij sowieso de liefde van je leven in een vrouw gevonden! Awesome! Dan kun je vast de rest van je leven in een girly kamen slapen! Unicorns alles *emoji met hartjesogen*!

Wat heb jij op je bucketlist staan?