Seks op kantoor populair rondom de feestdagen

Werk & studie door Anniek
Heb jij altijd een zwak gehad voor Tom van de ICT of val je stiekem op je baas? Trek ze dan tijdens de kerstborrel de dossierkast in en creëer je eigen feestje. Seks op kantoor schijnt tijdens de feestdagen extra populair te zijn!
 
Het is algemeen bekend dat mensen tijdens de feestdagen wat losser zijn dan normaal. Ze eten meer, drinken meer, hebben meer seks op kantoor tijdens feestjes. Ja, als je een geheime crush hebt op die leuke man van de andere afdeling moet je tijdens de kerstborrel op kantoor je slag slaan. Iedereen is toch aangeschoten of dronken, dus niemand zal het merken als jij er samen met je lustobject vandoor sluipt.
 
 
Parkeerplaats
Uit een onderzoek is gebleken dat bijna 40 procent van de ondervraagden weleens seks heeft gehad op een kantoorfeestje. En dan bedoelen we ook echt op kantoor. Als in op het bureau, in de dossierkast of in het kantoor van de baas. Ja, dat laatste is voor de echte daredevils (tenzij je het natuurlijk met je baas doet). Hoewel in het gebouw zelf graag een nummertje wordt gemaakt, blijkt de parkeerplaats de meest populaire plek te zijn voor een vluggertje met iemand van kantoor. De vergaderzaal is daarna een gewilde plek en het bureau wordt ook graag gebruikt als steuntje tijdens de doggy style.
 
Verrassend is dat het vaak de managers en bazen van een bedrijf zijn die de broek laten zakken tijdens de feestjes. De stagiaires en 'normale' werknemers feesten onwetend en rustig verder. In de IT-sector worden de meeste vrijpartijen gehouden tijdens kantoorfeestjes, met de juridische sector en de HR-sector op de tweede en derde plek. Dus ben jij werkzaam in één van deze drie sectoren, dan kijken we nu naar jou. Feestbeest.
 
Laat jij je weleens gaan tijdens een kerstborrel op kantoor?