Lovers van livemuziek opgelet: Loveland Live komt er weer aan!

Media door Redactie Ze.nl

Wij zijn enorm fan van livemuziek. Geen autotune, geen usb-sticks of draaitafels, maar gewoon muziek in haar meest pure vorm. Houd jij daar ook van? Dan moet je zéker Loveland Live checken, een evenement met kwaliteitsmuziek.
 
Bij het horen van livemuziek gaan onze heupen los en wij zijn zeker niet de enigen die zo reageren. Ben jij ook iemand die het liefst rauwe beats hoort, niet aangepast en gemodificeerd, maar zo puur mogelijk? Dan moet je een bezoekje brengen aan Loveland Live, hét evenement waar je op en top van livemuziek kunt genieten. 
 
 
Kwaliteitsmuziek
Het begon ooit met een klein Koninginnedagfeest (ja, toen was Bea nog Koningin) en een poolparty in Zandvoort, maar Loveland groeide uit tot één van de langstlopende en grootste promotors van Nederland. Eén ding waar de organisatie van dit kekke evenement altijd aan heeft vastgehouden is kwaliteitsmuziek - en dat merk je zeker als je naar het festival gaat.
 
Om alweer de 20ste(!) verjaardag te vieren, kwam Loveland op 1 januari van dit jaar met een nieuw concept: Loveland Live, waar cd-spelers, draaitafels en usb-sticks niet welkom zijn. Alleen musici die hun eigen muziek live brengen, krijgen een plekje op het podium. Dat klinkt ons als muziek in de oren (ha). 
 
 
Line-up
Maar denk je nu 'hè, 1 januari is toch allang geweest?' dan heb je absoluut gelijk. Maaaaaar... Ook op 1 januari 2016 keert Loveland Live weer terug! Woehoe, snel kaarten kopen dus! Het feestje vindt plaats in de Mediahaven in Amsterdam en op de line-up staan onder andere Booka Shade, Extrawelt, Matador en Secret Cinema. Dat klinkt als een topfeest!
 
Loveland Live is onderdeel van het uitbreiden van de muziekafdeling van Loveland. Loveland heeft dit jaar een eigen muzieklabel opgericht, Loveland Recordings, én is gestart met een wekelijkse radioshow op Fresh FM. Ze zijn er maar druk mee!

Wil jij tickets scoren voor dit evenement waar de liefde voor muziek centraal staat? Neem dan zeker een kijkje op de site!