Wat alleen klunzige vrouwen begrijpen

Lifestyle door Sascha
Knoeien, blauwe plekken en kapotte telefoons. Heel herkenbaar? Dan ben jij waarschijnlijk die klunzige vrouw die alle onderstaande problemen herkent. Don’t worry, je bent nog steeds geweldig en saai ben je zéker niet. No shame!

 
Van die dagelijkse dingen die vrij normaal zijn, maar die jij toch liever vermijdt. Rode wijn, moeilijk eten, telefoons, witte kleren. Allemaal, stuk voor stuk, één groot drama voor jou. Ben jij een clumsy lady die zich compleet kan vinden in onderstaande onhandigheidjes?


Slabbetje nodig?

De weg van je bord naar je mond, lijken wel duizenden kilometers lang. En geloof ons, binnen een rit van duizenden kilometers, kan er een héle hoop geknoeid worden.
 
Stoepjes en uitstekende stenen
De stoepjes en uitstekende stenen die jij moet passeren, blijven niet geheel onopgemerkt. Want jij moet iedere onverwachte stoep of steen van dichtbij bekijken wanneer jij weer flink op je plaat gaat.

Wit blijft niet wit

Witte kleding? Nah, beter van niet. Om dit een dag lang schoon te houden, is wel heel erg veel gevraagd van een klunzige vrouw.

Hoofd

Als mijn hoofd niet vast zou zitten, zou je die zelfs vergeten!
 
Keep calm, and stay ver van rode wijn vandaag
Rode wijn is iets wat jij absoluut moet vermijden. Want jij mag rode wijn niet (behalve in je mond), maar rode wijn mag jou ook niet. Laat dat maar even duidelijk zijn om vreselijke scenario’s te voorkomen.

No smartphones allowed

Er is niet eens meer sprake van een haat-liefde-relatie met je smartphone. Zeg maar gerust een dikke haat-relatie. Iedere telefoon die in aanraking komt met jou, is de lul. Oók die van je vrienden.
 
Auw
Hoe je toch altijd aan die blauwe plekken komt? Werkelijk geen idee, maar wat je wel weet, is dat alles dat uitsteekt een gevaar is voor jezelf.

Liever de lift dan de trap

De kans dat jij van de trap afpleurt, is zeer groot. Jij als opperhoofd kluns neemt dus altijd liever de lift dan de trap.

Alles kan kapot

Dat is jouw slogan. En daar bedoelen we mee: echt álles kan kapot. Glazen, borden, bekers, lampen, deuren. Alles wat niet van beton gemaakt is, moet niet al te dicht bij jou in de buurt komen.

Nagels lakken

Even mooi en netjes je nageltjes lakken en verzorgen? Het uiteindelijke resultaat: een kinderkleurplaat waar aan alle kanten uitgeschoten is.
 

 
Slap in your face
Jezelf slaan of je telefoon in bed op je hoofd laten vallen is niks nieuws voor jou want dit overkomt jou dagelijks. Een blauw plekje op je voorhoofd of je wang, daar kijkt niemand meer van op.
 
Lekker blijven hangen
Strakke kleding is je grootste vriend. Want alles wat ook maar een beetje uitsteekt, daarmee blijf je hangen achter deurklinken. Lange vesten, sjaals, je jas. Nope, not good.
 
DUWEN!
Met koeienletters wordt er altijd op deuren aangegeven of je moet trekken of duwen, maar voor jou hadden die letters er beter niet hoeven staan dan wel. Jij ziet ze niet en gokt altijd maar wat. Gek genoeg gok je altijd mis…
 
IKEA
Überhaupt de naam alleen al. Bij het horen van de naam Ikea krijg je het al spaans benauwd. Moet IK een kast in elkaar zetten? De kans dat je er eentje opnieuw moet kopen omdat de eerste in een slagveld is geëindigd, is groot.

Herken jij jezelf in deze clumsy dingen?