Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

De week van Ze #24

Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.
 
Selfies, selfies en nog eens selfies. The camera loves us! Tenminste dat denken wij dan… Maar daar blijft het niet bij! Verhuizingen, ijs, kleding, noem het maar op en wij hebben het. We hebben de week weer heerlijk in een reeks foto's voor jullie vastgelegd! Kijken jullie mee?
 
 
Sascha en Elsemieke gingen samen met Lisa (stagiaire van Girlscene) naar een event van Ben & Jerry’s. Zelf ijs maken en dan ook nog opeten! Gelukkig namen ze ook genoeg mee voor de redactie!
 
 
Selfie nummer 1. Even eten bij De Foodhallen, dat is nooit een straf! Dit was voordat
onze monden onder de etensresten zaten.
 
 
Oud-stagiaire Amy kwam even langs op de redactie en had dezelfde schoenen aan als Sabine! Fashion twins!
 

Selfie nummer 2. Vera, Britt en Sabine gingen lunchen met Amy. Daar moet natuurlijk fotografisch bewijs van komen!
 
 

De massageborstel ligt hier nu twee weken. Hij wordt nog iedere dag fanatiek door iedereen gebruikt. Kim dacht hier nonchalant naar het beeldscherm te kijken, viel een beetje tegen. 
 
 

Selfie nummer 3. Sascha en Vera besloten op hun charmants op de foto te gaan, we zijn er allemaal over uit dat dit een van hun betere foto’s is.
 
 

Binnen één week twee keer Frozen Yoghurt eten, is dat erg? Nee, gewoon heel lekker! Die bikinibody komt volgend jaar wel.
 
 

Terwijl de rest mislukte selfies op de laptop aan het produceren waren, klikte Britt even snel deze lieve selfie met Sabine!
 
 
 
Elsemieke is nu officieel een echte Amsterdammer, dat zit wel snor.
 

Dit gebeurde er dus aan de andere kant van de tafel tijdens die lieve selfie van Britt en Sabine, lekker sexy.
 

 
En we sluiten af met een superleuk event van Invisibobble! Een leuk event waarbij we allemaal nieuwe tips en tricks leerden met ons haar! 

Dit was het kijkje achter de schermen al weer, tot volgende week!

Hoe was jouw week?