Bizar: knuffelen met wildvreemden op een pyjamaparty

Lifestyle door Elsemieke

Niets fijners dan na een lange, strresvolle dag in de grote sterke armen van mister loverlover wegkruipen. Maar, wat nu als je om de een of andere reden in between liefdes zit? Misschien is een knuffelparty dan wel wat voor jou!
 
Een van de vele voordelen van een relatie is dat je zo lekker tegen je boyfriend aan kunt kruipen. Voor de televisie op de bank of juist lekker lepeltje lepeltje in bed, dan heb je je behoefte naar lichamelijk contact zo weer op peil gebracht. Moet je natuurlijk wel een liefde in je leven hebben… In de Verenigde Staten hebben ze hier wat op bedacht. Daar zijn de pyjamaparty’s helemaal een ding.


Bron
 
Knuffelbeer
Comfortabeler dan in je meest shabby outfit tegen je vent aankruipen kan haast niet, maar als deze om wat voor reden dan ook afwezig is in je leven, kun je je maar beter met je favoriete pluchen knuffelbeertje bezighouden. We hebben ook een andere optie voor je, mits je er veel geld voor over hebt en zin hebt in een retourtje Amerika. In de Verenigde Staten is het namelijk al jaren een ding om knus tegen een vreemde aan te liggen inclusief pyjama.
 
Niet zo intiem
In Europa lijken deze pyjamaparty’s ook al steeds meer een ding te worden. Het zijn "feesten" waar je lekker kunt knuffelen met een vreemde. Dat gaat van de voetjes tegen elkaar tot een complete knuffel, maar ook spoonen de mensen wat af. Je moet er maar zin in hebben! Het doel van de party is om deelnemers te leren om ja en nee te zeggen. En nee, you dirty minded: het is hartstikke verboden om seks te hebben op de pyjama party’s. Pfieuw.
 
Zou jij wel in zijn voor zo’n knuffelparty of hou je het liever bij een bekende?