Tekenen dat jij de Netflix koningin bent

Media door Sabine
De wereld was zo’n andere wereld toen Netflix nog niet bestond. Je virusscanner draaide overuren door jouw speurtochtjes naar illegale films -en streamen duurde eeuwen. Thank god for Netflix. Jij maakt namelijk heel dankbaar gebruik van de streamingdienst! 
 
Netflixen is dat wat jij het liefst de hele dag doet. Zo af en toe zie jij een berichtje op social media voorbijkomen van die droombaanberichtjes voorbijkomen waarin staat dat er mensen worden gezocht die de hele dag series willen kijken. Dat is je op het lijf geschreven, jij bent namelijk een queen in netflixen! 
 
Jij zit de hele zomer binnen. Het kan je niets schelen dat het buiten lekker weer is. Jij moet binnen je serie kijken. Buiten zie je toch niets van je scherm? 
 
Ondanks dat weet jij wel precies hoe je moet zitten als je dan toch wilt netflixen. 

Jij draagt schaamteloos Netflix-merchendise. Mensen moeten wel weten wat voor vlees ze in de kuip hebben! 

 
Jouw XXL-internetbundel wordt altijd tot de laatste mb’s gebruikt. Overal waar jij even een momentje voor jezelf hebt, ben jij aan het netflixen. Bus, trein, wachten op de trein, jij doet het. 
 
Jij weet precies welke series en films wanneer op Netflix worden geplaatst, nog voordat de nieuwsbrief binnenkomt. 
 
Jij blijft ’s nachts tot minstens 2 uur op zodat jij heel wat afleveringen van die ene serie kunt bingewatchen. 
 
Jij bent niet zo’n feestbeest meer. Je wilt veel liever tijd besteden aan Netflix dan aan die ene verjaardag. 
 
Jij weet precies in welke positie jij kunt gaan liggen wanneer je na twee uur last krijgt van de rug. 
 
Je voelt het bloed in je gezicht wegtrekken wanneer je ziet opeens geen internetverbinding meer te hebben. 
 
Hetzelfde geldt voor situaties waarin je een zwart scherm met witte letters waarop staat dat er iets fout is gegaan. Nee-heee! 
 
Vrienden wenden zich tot jou wanneer ze even een probleempje hebben met Netflix. 
 
Wanneer vriendinnen erover nadenken een Netflix-abonnement te nemen, stel je voor dat ze op jouw account mogen meekijken. Een vriendin die net zo verslaafd is aan Netflix als jij, zorgt tenminste eindelijk voor wat begrip. 
 
Wanneer een vijfde vriend vraagt of hij ook op jouw Netflix-account mag, moet je vriendelijk weigeren. Straks zit iedereen al op Netflix wanneer jij ook wilt kijken, maar kan jij niet kijken omdat er al vier mensen aan het kijken zijn. 
 
Jij hebt je maniertjes gevonden om ook te kunnen netflixen via de Amerikaanse Netflix. Zo heb je veel meer keus. Die ondertiteling kan je toch gestolen worden.  
 
Jij weet precies hoe jij subgenres moet zoeken. Ja, Netflix heeft wel heel mooi categorieën, maar die zijn wel heel allesomvattend. Jij weet welke linkjes jij moet gebruiken om specifieker te zoeken naar de films waar jij op dat moment zin in hebt. 
 
Waaruit blijkt dat jij een Netflix specialist bent?