Lifestyle
Lifestyle

Kleine geluksmomentjes waar we superblij van worden


Terwijl we van de ene afspraak naar de andere vliegen vergeten we nog weleens te genieten. Zonde, want geluk heb je zelf in de hand. Vergeet dus niet af en toe even de tijd te nemen voor jezelf voordat je totally overstressed raakt.

Als je alle hippe yogamagazines moet geloven kun je altijd je eigen happiness creëren, maar soms is dat hartstikke moeilijk. Zeker wanneer je weer de zoveelste deadline binnen een veel te korte tijd hebt. Laat varen die stress en begin met genieten van de kleine momentjes in je leven. Wat dacht je bijvoorbeeld van…

1. Dat het gaat regenen nét wanneer je een voet binnen hebt gezet. Vele malen dank naar de weergoden voor het niet verpesten van je kapsel.
 
2. Wanneer je een complimentje krijgt van een wildvreemde. Het hoeft maar iets kleins te zijn, zo lang het gemeend is zijn we blij. 

3. Onverwachts nog een lekkere reep chocolade achterin je voorraadkast vinden. Dat is smullen geblazen.
 
4. Wanneer je dat leuke item in je eigen maat scoort en hij nog in de uitverkoop is ook. Hell yeah!
 
5. Je helemaal voldaan voelen na het sporten. Dat stofje dat dan vrijkomt is heerlijk relaxend.

6. Spontaan een bosje bloemen of een ander klein cadeautje van je vriendje ontvangen. Superschattig en extra leuk als je het totaal niet had verwacht.
 
 
7. Slapen onder pasgewassen lakens. Heerlijk die geur, het lijkt wel alsof we er ook lekkerder door slapen. 
 
8. De geur van een nieuw boek. Wedden dat jij ook even aan de bladzijden snuffelt? Wij in ieder geval wel, keer op keer.
 
9. Het gevoel wanneer je op vrijdagmiddag uit je werk komt en een drankje doet met vriendinnen. Vrijheid!
 
10. Je nagels lakken zonder chips erin te maken. Dat is een kunst op zich, maar als het dan een keer lukt ben je onwijs blij.
 
11. Een wc tegenkomen nadat je een eeuwigheid je plas hebt opgehouden. De opluchting, dat is met geen pen te beschrijven.

12. Samen met je vriendinnen herinneringen van vroeger ophalen. Pak de foto's er maar bij en je voelt je na afloop een stuk happier. Beloofd!
 

13. Verse croissantjes op zondagmorgen. Of doordeweeks, warme broodjes zijn altijd een goed idee.
 
14. Een heet bad nemen als je barst van de spierpijn. Hoe ontspannend is het dan om je in dat hete water te laten zakken!

15. Met je vriendinnen genieten van lekkere snacks terwijl jullie bijpraten. Vriendschap is zo vanzelfsprekend geworden, maar de momenten dat jullie samen zijn blijf je koesteren.

16. Spontaan een drankje doen met iemand die je een hele poos niet hebt gezien. Aan het einde van de avond vraag je je gegarandeerd af waarom het zo lang duurde voor jullie weer afspraken.

Welke geluksmomentjes zijn voor jou onmisbaar?