Lekker herkenbaar als je forever hungry bent!

Lifestyle door Sascha

De twee woorden ‘forever hungry’ passen perfect bij jou. De hele dag door word je getagd in filmpjes met eten, jij kijkt er niet vreemd van op. Mensen om jou heen weten wanneer het weer zover is en jij weer toe bent aan een nieuwe reep chocola.

 
Voor iedereen die altijd wel in is voor een flinke portie eten, zijn deze dingen waarschijnlijk superduperherkenbaar! Alleen al bij de gedachte aan eten word je intens gelukkig. Als jou een koekje of iets anders eetbaars wordt aangeboden, weet men dat een ‘nee’ niet in jouw woordenboek voorkomt. Typisch een rasecht forever hungry-persoon!

 
Volle buik, of toch niet
Al het eten lijkt als sneeuw voor de zon te verdwijnen zodra het in jouw buik is beland. Zo vol als je kan zitten na een uitgebreide lunch, zo snel heb je inmiddels alweer trek gekregen. Je knippert even met je ogen en je bent alweer geneigd de koektrommel te plunderen.
 
Dinner time!
Staat er een avondje uiteten gepland, dan zorg jij er wel voor dat jouw buikje leeg blijft tot in de avond. Kleintje beetjes eet je gedurende de dag, zodat je ’s avonds op en top kunt genieten van je dinertje. De hele dag verheug je je er al op!
 
Boodschappen doen
Nooit, maar dan ook nooit moet jij de supermarkt binnenstappen als je honger hebt, want dan is niks veilig. Alles wordt in je mandje gegooid want alles is op zo’n moment lekker. Om het dan nog maar niet te hebben over je geplunderde portemonnee…

Waar laat je dat toch

Iedere keer als jij weer eens een enorm Big Mac Menu naar binnen zit te werken, zijn jouw vriendinnen weer verbaasd. Nog altijd, tot op de dag van vandaag, vragen ze zich allemaal af waar jij al dat eten toch laat. Je buikje zou toch ooit een keer vol moeten raken?


Bij twijfel gewoon doen!
Dat is gewoon je levensmotto. Twijfel je tussen pizza of patat? Ach, dan doen we toch gewoon lekker allebei? Jouw moeder heeft het je altijd andersom geleerd: bij twijfel niet doen. Maar jij weet wel beter…
 
Eten met vrienden
Wanneer jij een etentje met vrienden hebt staan, weet iedereen om je heen hoeveel jij kunt eten. Er wordt dan ook altijd voor een heel weeshuis gekookt. Sterker nog, ze laten jóú liever koken, dan weten ze in ieder geval dat er genoeg te eten is!
 
De laatste restjes
Terwijl jouw vriendinnetjes flink aan het uitbuiken zijn van het uitgebreide etentje, eet jij de restjes nog eventjes op. En nee, niet de restjes van je eigen bord, want ook de borden van jouw besties worden gelijk even meegenomen. We gaan natuurlijk niks weggooien hè!
 
Eetgeluiden
Mensen die iets openmaken waarbij luid gekraak vrijkomt doet jou altijd meteen omdraaien. Stel dat het iets eetbaars is en het jou wordt aangeboden… En überhaupt de nieuwsgierigheid naar wat iemand eet houdt jou de hele dag door bezig.
 
Ben jij ook zo’n forever hungry type binnen je vriendengroep?