Last van die irritante pieptoon in Expeditie Robinson? Hier kwam dat door

Media door Elsemieke

Expeditie Robinson 2022 is er eentje vol pieken en dalen. Niet alleen ging het gerucht dat Rose en Thijs een affaire hadden, ook vallen de ruzies tussen kandidaten op. In de nieuwste aflevering is een vervelende pieptoon te horen en RTL legt uit hoe dat zit.

Pieptoon tijdens Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is dit jaar opgenomen op de Langkawi eilandengroep voor de kust van Maleisië. Het aantal insecten dat daar leeft is echt gigantisch. Vooral de cicaden zijn ruim bevolkt en die zorgen voor een piepend geluid, zo is je misschien opgevallen tijdens Expeditie Robinson aflevering 7. De diertjes hebben trillende plaatjes op hun lijf die zorgen voor een pieptoon, zo ook tijdens de uitzending van Expeditie Robinson. Eigenlijk zijn het net krekels, maar dan met even iets meer geluid. 

Lees ook:Kijkers Expeditie Robinson delen mening over Chatilla: ‘Wat is zij irritant’

Cicaden

In een video op Instagram zijn de beestjes zien. Volgens de crew van het survival programma is het onmogelijk om het achtergrondgeluid van de cicaden weg te monteren uit de afleveringen. Dat vervelende piepgeluid zal dus nog wel even blijven. Jammer!