Hilariteit om 'vegetarische' Roberto: "wel hachee en gehaktbal"

Media door Elsemieke

Het programma Lang Leve De Liefde op SBS6 zorgt vaak voor bijzondere tv-momenten. Niet altijd zijn de kandidaten erg blij met elkaar en soms zijn ze zelfs ronduit teleurgesteld over de match. In de nieuwste aflevering van de datingshow vallen vooral de eetgewoonten van een kandidaat op. Roberto zegt vegetariër te zijn, maar zijn favoriete vleessoorten kan hij toch écht niet laten staan.  

Een bijzondere episode van Lang Leve De Liefde deze keer. Roberto, die een date heeft met Helma, zegt namelijk dat hij vegetariër is. Hartstikke goed natuurlijk dat hij geen vlees meer eet, maar wanneer Helma hierop in gaat geeft haar date toe dat hij nogal selectief is wat zijn eetgewoonten betreft. De twee gaan namelijk gourmetten en tijdens deze date geeft Roberto zijn eigen draai aan het woord vegetarisch. Wanneer Helma hem vraagt wat hij dan eet als vegetariër tijdens een gemiddelde avondmaaltijd, dan moet Roberto schoorvoetend bekennen dat hij wél hachee eet. "Hollandse boerenkool, hachee en dat soort dingen allemaal."

 

Brede interpretatie van vegetarisme 

Wanneer Helma subtiel opmerkt dat hachee toch écht vlees is, wordt het Roberto duidelijk heet onder de voeten. "Dat dan weer wel. Ja, dat wel", antwoordt hij. Ook snijdt Roberto zichzelf in de vingers wanneer Helma vraagt wat hij bij zijn bordje boerenkool eet. "Een bal gehakt, of een runderlapje." Wellicht dat Roberto de betekenis van vegetariër nog eens moet opzoeken?

Foto: SBS

Lees ook: Vonken spatten ervan af in romantische date in Lang Leve De Liefde: "je hebt een lekker kontje"