Lifestyle / Media
Media

Zo ziet de 90's band Twarres er nu uit

‘Hjir bin ik. Wêr bisto?’ Ja het is alweer even geleden, maar we kunnen alle nummers nog luidkeels meezingen. Hoewel de 90’s band uit Friesland niet meer in de hitlijsten te vinden is, zullen we ze zeker niet vergeten. Daarom zochten wij voor je uit hoe het nu met Mirjam en Johan gaat en of we ze nog zullen herkennen als ze voor ons in de supermarkt staan.

TwarresLees ook: Yes! Er komt een vervolg van Dirty Dancing mét Baby

Mirjam Timmer

In 2003 stopte het tweetal omdat zij zich op hun eigen carrière wilden focussen. En dat heeft voor Mirjam goed uitgepakt, want na haar succes van haar eigen album ‘MIR’ treedt ze weer op met een nieuwe band. Samen met Kristian Dijkstra vormt het duo de nieuwe Twarres. Mirjam is natuurlijk wel wat jaartjes ouder, maar ze is er zeker niet op achteruit gegaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Twarres (@twarresmusic) op

Johan van der Veen

Helaas voor Johan is het hem niet gelukt om nog verder door te breken in de muziekwereld. Nadat hij samen met Mirjam in 2007 een comeback wilde maken kreeg hij problemen met zijn stem. Dit bleek te komen door een erfelijke spierziekte: Ataxie van Friedreich. Bij deze ziekte ontstaan er stoornissen in in de bewegingen. Johan laat weten aan de redactie dat Twarres voor hem een afgesloten hoofdstuk is. 

Geplaatst door Johan van der Veen op Zaterdag 4 januari 2020

Bovenstaande foto is gedeeld met toestemming van Johan.

Beeld: YouTube

Lees ook: Zo ziet Meredith uit The Parent Trap er nu uit