Dit zijn de 12 leukste influencer moms

Kinderen door Sarah

Influencer mama's zijn trending. Het is immers ook heerlijk om even weg te smelten bij Instagram-pagina's vol met de schattigste babyoutfits en grappige herkenbare vlogs over het leven als moeder. We krijgen er geen genoeg van. Daarom hebben wij onze favoriete influencer mama's op een rijtje gezet. Of je nu op zoek bent naar de beste babytips, of je een insight wilt in het leven van een moeder: dit zijn de leukste influencer moms.

@laviesanneBron: @laviesanne

Lees ook: 26 dingen die nieuwe moeders (gaan) herkennen

Kelly Caresse

Vlogger en mama Kelly Caresse zul je misschien al kennen van haar dagelijkse vlogs. Wat gegarandeerd constant is in haar content: gezelligheid. Want met drie meisjes in huis, kan het leven nog best een drukke boel zijn. Via de grappige vlogs en mooie Instagram-plaatjes kan je het gezinnetje Caresse volgen, waar ze je meenemen in hun alledaagse leven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Caresse (@kellycaresse) on

Je vindt het YouTube-kanaal van KellyCaresse hier.

Elise Joanne

Fan van beauty en geïnteresseerd in het moederschap? Dan moet je Elise Joanne wel volgen. Vrolijke Elise Joanne is blogger en vlogger die content maakt over het leven als mama en over beauty gerelateerde onderwerpen. Op haar social media kunnen we de avonturen volgen die ze samen met haar man Boris, schattige kindjes Fos en Hazel en natuurlijk poes Bo beleeft. Cute!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elise Joanne (@elisejoanne_nl) on

Je vindt het YouTube-kanaal van Elise Joanne hier

Kim Jacobs 

Kim Jacobs van Alboe.nl blogt samen met Ilonka Smits over het échte leven als moeder. Zo hebben ze onder andere de missie om taboes te doorbreken. Ook in haar vlogs en Instagram-posts laat Kim haar persoonlijke en alledaagse leven zien, waar ook schattige dochter Mila vaak te zien is. Ideaal als je dus een kijkje wilt nemen in het leven van een moeder die er geen doekjes om wind, en je je lekker wilt laten inspireren. Ze heeft net haar jaarplanner 'Ballen Laag' uitgebracht.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Jacobs (ALBOE.nl) (@kimjacobs) on

Je vindt het YouTube-kanaal van Kim en Ilonka hier

Ilonka Smits 

De vriendin van Kim, Ilonka, is er ook eentje om in de gaten te houden. Naast dat ze mama en influencer is, werkt deze powervrouw ook nog eens als verpleegkundige. Volgens het motto 'alle ballen laag houden' laat Ilonka zien dat je als moeder best wat minder naar perfectie hoeft te streven en gewoon lekker mag genieten. Benieuwd naar haar leven met zoontje Mason? Check dan hieronder haar Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilonkasmits (@ilonkasmits) on

Je vindt het YouTube-kanaal van Ilonka en Kim hier

Newborn Fit Mama

In need for some motivation? Dat zit je bij Kimberly van Newborn Fit Mama goed. Deze vloggende fit mama en vitaliteitscoach deelt op inspirerende wijze haar journey om als moeder gezond en fit te blijven, en haar volgers tegelijkertijd te motiveren. Daarbij is de moeder van de schattigste tweeling Bobby en Charly en lief zoontje Ramos, waar we maar niet genoeg van kunnen krijgen. Kijk zelf maar: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kimberly | Vitaliteitscoach (@newborn.fit.mama) on

Je vindt het YouTube-kanaal van Kimberly van Newborn Fit Mama hier

Tien van Wil 

Tien, ofwel Martine, blogt en vlogt samen met beste vriendin Wil over alles wat hun dagelijks bezighoudt. Zo ook over het leven als moeder. Samen delen ze op hun blog 2WMN en YouTube-kanaal genaamd Wil en Tien over hun persoonlijke leven, én natuurlijk over het moederschap. Martine a.k.a Tien is mama van zoete peuter Maik en pasgeboren baby Zoey.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martine (@tienvanwil) on

Je vindt het YouTube-kanaal van Martine en Willemijn hier

Wil van Tien

Natuurlijk kan ook Wil(lemijn) van Tien niet ontbreken aan dit lijstje. Wil, vriendin van Tien dus, deelt en vlogt er net als Tien op losSamen zijn Wil en Tien een gezellig duo met de meest herkenbare content als het gaat om moederschap. Heel herkenbaar dus als je zelf moeder bent, maar natuurlijk ook vermakelijk om te zien als je geen kinderen hebt. Uiteraard heeft ook Wil een eigen Instagram-account waarop zij én haar leuke zoontjes Jelle en Gijs te zien zijn. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Willemijn (@wilvantien) on

Je vindt het YouTube-kanaal van Willemijn en Martine hier

La Vie Sanne

Met hilarische verhalen ontdek je het leven van beauty-, lifestyle- en mamablogger Sanne en haar kindjes, soms zonder filter. Deze humoristische mama van James en Isé weet ons aan het lachen te maken én tegelijkertijd openhartig de reality van het moederschap te delen. Kijk, dat kunnen we altijd wel waarderen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanne - Laviesanne.nl (@laviesanne) on

Je vindt het YouTube-kanaal van Sanne hier

Club van Relaxte Moeders

Met herkenbare quotes en de handigste tips is de Club van Relaxte Moeders onmisbaar op de socials. Ook leuk om te volgen is de oprichtster, Elsbeth Teeling. Op haar privé-account deelt ze alle ups and downs in haar drukke leventje en is ze er om een hart onder de riem te steken van alle moeders, zodat jij even lekker kan relativeren. Grappig, relaxend én relatable

Je vindt het YouTube-kanaal van Clubvanrelaxtemoeders hier

Lady Lemonade 

Vriendinnen en eigenaren Cynthia, mama van Reva en Lucy, en Annemieke, mama van Finn en Charlie, hebben samen het platform Ladylemonade opgezet: een heuze mamablog. Hier vind je allerlei tips die een mama (to be) altijd wel kan gebruiken. Van kindermode en babykamer ideeën tot aan kindvriendelijke recepten en persoonlijke reisverhalen. Ook als je geen moeder bent, zijn de leuke Insta-posts van Ladylemonade te leuk om te missen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cynthia & Annemieke (@ladylemonadenl) on

Je vindt het YouTube-kanaal van Cynthia en Annemieke van Ladylemonade hier

Ik Vrouw Van Jou

Joyce en Scarlet van Ikvrouwvanjou zijn allebei bloggers, YouTubers, schrijvers van het boek 'Ik Vrouw Van Jou' én actieve Instagrammers. Wist je trouwens dat Joyce en Scarlet het eerste Nederlandse lesbische stel was op YouTube? Het koppel, dat sinds 2007 samen is, heeft inmiddels ook de schattigste baby: Hunter. Op hun platforms delen ze de liefste plaatjes van hun als gezin en de leukste verhalen, maar ook delen ze de struggles uit hun leven. Daardoor zijn deze influencer mama's rauw en inspirerend. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik Vrouw van Jou (@ikvrouwvanjou) on

Je vindt het YouTube-kanaal van Ikvrouwvanjou hier

Esmée Noëlle

Editor in chief van Women's Health deelt ook op haar eigen blog en Instagram-account over hoe je een gezond leven kan leiden. Maar dat is niet het enige waar de blondine over deelt. Ook wijdt ze uit over lifestyle gerelateerde onderwerpen zoals reizen, duurzaamheid en natuurlijk moederschap. Zo kan je haar content checken om het mooiste kinderkamerinterieur en de liefste foto's van haar zoontje Otis te zien, maar ook om inspirerende captions te lezen over haar geluksmomentjes en persoonlijke updates. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esmée Noëlle (@esmeenoelle) on

Je vindt het YouTube-kanaal van Esmée Noëlle hier

Steeds meer influencers maken gebruik van influencer marketing, zoals in samenwerking met Femmefab, om hun platforms de laten groeien. Ook als je influencer mama bent, kan het de ideale manier zijn om het bereik van je accounts bereik te vergroten.

Lees ook: 10 rare dingen die ineens doodnormaal worden als je influencer bent