Kijkers smullen van ruziereünie van Conny en Tilly in Mr Frank Visser

Media door Laura

Bijna iedereen kent wel de video van buurvrouwen Conny en Tilly die ruziën over "kouwe pannekoeken" in de Rijdende Rechter. Dit legendarische stukje televisie heeft gisteren een vervolg gekregen. Mr. Frank Visser en Viktor Brand probeerden de vête tussen de aartsvijanden te beslechten. Tot grote hilariteit van de kijkers.

Lees ook: NEE! Deze verslavende series verdwijnen binnenkort van Netflix

Ruzie als vanouds

Een gezellig theekransje werd het niet. Vanaf moment één was het weer hommeles tussen de dames. Ze hebben niet stilgezeten sinds hun eerste televisieoptreden. Als Viktor bij de dames langsgaat, begint het moddergooien. Conny heeft vergiftigde coniveren, troep in de tuin en geluidsoverlast. En dat komt allemaal door haar buuf Tilly: "Ze is een gluiperd".

Tilly heeft op haar beurt een schroef in de boom die ze van haar moeder heeft gekregen. Met de beschuldigingen van Conny is ze klaar. "“Ik gooi niks in haar tuin. Ja misschien een pot pis of zo, voor op d’r kop. lk zou haar het liefst door elkaar willen schudden. Dat het zootje vanbinnen weer bij elkaar komt."

Kippen gedood met vuurwerk

In de rechtzaal escaleert de ruzie nog meer. Tilly deelt een langbewaard geheim. “Ik heb het jaren voor me gehouden, maar nu is de maat vol. Aan de overkant woont een oud mannetje. Die had vijf van die kippetjes, en een haan. Die haan kukelde, en toen werd Conny zo kwaad dat ze met een vuilniszak met rotjes naar buiten kwam. Ze stak het aan en gooide het.” Volgens Conny hebben de kippen het overleefd en hebben alleen de coniveren het loodje gelegd. Tilly meent juist dat de haan dood is en de kippen zijn verbrand. 

Op Twitter gaat het helemaal los over de hysterische ruzie tussen de twee buurvrouwen.

 

Bekijk de aflevering hier terug:

Lees ook: Like OMG: The Hills komt terug met nieuwe afleveringen

Beeld: SBS6