Binnen no-time een orgasme? Het CAT-standje gaat je daarbij helpen

Liefde door Laura

Een happy ending tijdens de horizontale tango lijkt voor mannen zo vanzelfsprekend, maar vrouwen trekken vaak aan het kortste eind. Slechts 20 tot 30 procent kan door alleen seks klaarkomen. Gelukkig weten wij de bedpositie die uitblinkt in het scheppen van vrouwelijk genot zónder dat je daarvoor zelf je handen uit je zakken hoeft te laten. Met het CAT-standje krijg ook jij in een wip een orgasme. 

cat standje

Lees ook: 6 standjes die het proberen waard zijn

Missionaris 3.0

Het heeft niks met katten te maken overigens, behalve dat je er als vrouw behoorlijk van kan gaan spinnen. 'CAT' staat voor Coital Alignment Technique. Dit standje lijkt erg op de welbekende missionaris-positie, maar kent één belangrijk verschil die hét verschil gaat maken. Het gaat allemaal om de techniek. Bij het CAT-standje gaat de penetratie niet op en neer maar heen en weer.

CAT-standje: zo doe je het

Ga in de missionarishouding liggen en zorg dat de schouders van de man ter hoogte van het hoofd van de vrouw zijn. De vrouw zet haar benen in een hoek van 45 graden. Het gebruikelijke stoten maakt plaats voor van naar voren en achter bewegen of cirkelvormige bewegingen. Het is hierbij belangrijk dat jullie schaambenen elkaar blijven raken.

Het idee achter deze techniek is niet om diep te stoten, maar om met zijn schaambeen over je clitoris te bewegen terwijl hij ook je vagina stimuleert. Dubbel zo veel genot en dubbel zoveel kans op een orgasme. Yes, yes, yes!

via GIPHY

Lees ook: Katy (40) was verslaafd aan seks en liefde: 'Ik voelde me fysiek ziek als mijn berichtjes genegeerd werden'