Lifestyle / Wonen
Wonen

Zo sfeervol zijn shutters in je interieur

Reageer 0

Shutters, je ziet niet voor niks steeds vaker terug in de woonbladen. De luiken zijn ideaal om ervoor te zorgen dat je nieuwsgierige buren niet bij je naar binnen kunnen kijken. Vind je dat ongezellig klinken? Shutters zijn allesbehalve ongezellig, ze geven juíst sfeer aan je huis! Benieuwd hoe dat kan? Lees dan snel verder.

Lees ook: Zo maak jij je huis voorjaarsproof met de woontrends van 2018

De keuze is reuze

Bij het woord shutters denken de meeste mensen aan hout voor het raamkozijn. Inderdaad, hout is het meest gebruikte materiaal, maar je kunt ook kiezen voor andere materialen. Zo heb je ook aluminium of kunststof luiken. Nét wat bij jouw persoonlijke interieurstijl valt: de keuze is reuze. 

Gezelligheid

Om je huisje gezelliger te maken, kun je kiezen voor een paar mooie planten of decoratieve kaarsen en vazen. Maar ben jij geen plantenmens of vind je al die tierelantijntjes helemaal niks? Shutters zijn dan ideale oplossingen. Doordat je altijd al wat voor je ramen hebt, is niet meer nodig. De stijlvolle luiken brengen gelijk sfeer en gezelligheid in je huis en het houdt je inrichting clean.

 

Donker

Veel mensen zullen denken dat shutters ervoor zorgen dat het heel schemerig wordt in je huis. Hier is niets van waar. De luiken hoef je namelijk niet helemaal dicht te doen, je kunt ze ook halfopen zetten of helemaal open klappen. Zo ligt de keuze volledig bij jezelf.

Romantiek

Was je altijd al opzoek naar het pronkstuk dat je huis een romantischere feeling geeft? Dan zijn shutters echt wat je zoekt. Ze geven het huis meer karakter en komen heel landelijk over. Is dit jouw smaak? Kijk dan eens naar de verschillende shutters, er zit vast en zeker wat voor je tussen.

Stijlvol

Niet alleen zijn shutters praktisch, ze zijn ook ultiem stylish. Je huis wordt in één klap tien keer zo stijlvol als dat het hiervoor was. Het geeft een professionele, maar toch speelse uitstraling. Fun fact: wist je dat je huis hoger in waarde kan worden geschat als je shutters voor de ramen hebt?

Lees ook: 6 Dingen die absoluut niet in de droger mogen

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen