No way: AD columniste roept op tot boycot Temptation Island

Media door Roos

Waar menig kijker massaal lekker gaat op Temptation en wedjes legt wie als eerste de mist in zal gaan, is niet iedereen het even eens met het programma. Zo ook AD columniste Angela de Jong, die vindt dat we Temptation niet moeten supporten, maar boycotten. 

Verbijsterd

Angela begint in haar column dat ze niet begrijpt dat mensen eraan mee willen doen, laat staan dat mensen in haar directe kennissenkring het programma op de voet volgen. “Wat het nog verbijsterender maakt: als ik in mijn kennissenkring rondkijk, zijn het niet de minst opgeleide of ontwikkelde types die zich handenwrijvend verheugden op de start van een nieuwe reeks donderdagavond”, aldus Angela.

Highfive achter de schermen

Ze vindt het programma doorgestoken kaart en meent dat iedereen onder die omstandigheden zal zwichten. “De godganse tijd fluisteren acht mannen of vrouwen hoe lekker, geweldig en leuk je bent. Dan gaat iedereen voor de bijl. Ook ik. Geen enkele twijfel.” Volgens haar gaan programmamakers net zo lang door tot iemand breekt en de presentatoren quasi-meelevend vragen of het wel gaat: "Terwijl je weet dat de productie achter de schermen loopt te highfiven dat het weer gelukt is."

Ze sluit af met dat ze niet begrijpt dat “iemand deze vunzige en verwerpelijke tv wil maken, kijken en uitzenden”. Nou, wij begrijpen het wel en wij kijken alweer reikhalzend uit naar de volgende aflevering! Heb jij gisteren gekeken?

Lees hier de hele column van Angela de Jong.

Lees ook: Temptation Island: Het spel is begonnen.. En hoe!

Beeld: RTL