Gordon valt voor Italiaan in Gordon Gaat Trouwen maar kijkers maken andere keuze

Media door Redactie Ze.nl

Op de redactie kunnen we inmiddels wel stellen dat we verslaafd zijn aan het nieuwe programma van Gordon waarin hij op zoek gaat naar de ware liefde. Ook gisteren hadden zijn vrienden weer drie dates voor hem geregeld en de een viel wat beter in de smaak dan de ander... Op Twitter was het in ieder weer een feest aan hilarische reacties, en de mening over wie Gordon moet kiezen lijkt al vrij duidelijk. 

Tuigje

De eerste date was met Jeffrey, en alhoewel Gordon weinig gecharmeerd was van het leren tuigje dat hij in een kast bij Jeffrey vond, viel de rest van de date wél in de smaak. En net als bij een aantal eerdere succesvolle dates kon de presentator het weer niet laten Jeffrey te verrassen met een tongzoen. De tweede date was een voltreffer: hiervoor moest Gordon afreizen naar Rome waar de charmante Italiaan Manuel om hem wachtte. 

Verliefde gevoelens

Al vrij snel werd duidelijk dat Gordon volledig overrompeld werd door Manuel en stralend van geluk stapte hij met hem in een ieniemini Fiat 500 om samen romantisch van de stad te genieten. Naast verliefde gevoelens maakte Manuel ook angst los bij de presentator: want deze gevoelens heeft hij eerder gehad en nooit liep het goed af.

Paarden, paarden, paarden

De derde date, met de welgestelde Patrick, stond volledig in het teken van paarden. Patrick heeft namelijk niet alleen heel veel paarden, hij praatte ook heel veel over paarden. En daar was Gordon zichtbaar niet echt gecharmeerd van. Uiteraard moest er wel een ritje gereden worden, wat niet alleen hilarische beelden opleverde, maar ook twee blauwe ballen (als we Gordon mochten geloven). 

Uiteindelijk was het geen verrassing dat Manuel door ging naar de volgende ronde voor een tweede date. Maar met wie Gordon uiteindelijk zal trouwen in Zuid-Afrika? Op Twitter gonst de naam Rogier nog steeds... 

Lees hieronder de leukste tweets:

Lees ook: Bloemschikken op je eerste date: Gordon zag het niet zitten in Gordon Gaat Trouwen