Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Limited edition OnePlus 5 ontworpen door Jean-Charles de Castelbajac

Reageer7 1

Ken jij de leuke smartphones van OnePlus al? De nieuwste 5 JCC+ is nóg leuker dan we gewend zijn, want deze limited edition is ontworpen door de Franse ontwerper Jean-Charles de Castelbajac. De smartphone is onderdeel van de ‘Callection’ collectie van Castelbajac, waarin ook verschillende kleding en accessoires verschijnen. En het leukste nieuws: wij mogen een pakket inclusief smartphone weggeven! 

The King of Unconventional

Jean-Charles de Castelbajac staat voornamelijk bekend als een innovatieve geest die niet in hokjes te plaatsen valt. We kennen de ontwerper ook wel als de ‘King of Unconventional’ door zijn drukke prints en kleurrijke ontwerpen. Hij ontwierp onder andere looks voor Beyoncé, Lady Gaga en zelfs Paus Johannes Paulus II. Castelbajac heeft veel uitlaatkleppen, waaronder kunst, tekenen, schilderen, optreden, scenografie en stoepkrijt-kunst. En nu brengt de ontwerper dus een limited edition smartphone uit in samenwerking met OnePlus. 

 

De smartphone

Niet alleen is de nieuwe smartphone met design van Castelbajac een lust voor het oog, hij is ook nog eens uitgerust met een dubbele camera waar je de mooiste portretfoto’s mee kunt maken. Dus kom maar op met je mooie plaatjes voor Instagram. Oneplus staat al jaren bekend als een telefoon waarbij je echt waar voor je geld krijgt. Voor de nieuwste lanceringen staan niet voor niets meterslange rijen voor de deur. 

De smartphone van OnePlus is onderdeel van de ‘Callection’ collectie van Castelbajac. In dezelfde collectie verschijnt ook een super toffe tas en T-shirts.

Doe mee!

En het allerbeste nieuws van allemaal: wij mogen een OnePlus  5 JCC+ Limited Edition weggeven! Ook ligt er een super toffe canvas tas en T-shirt uit dezelfde collectie te wachten op de gelukkig winnaar. Laat je gegevens hieronder achter om kans te maken. 

Reageer7 1

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 7 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Nancy Carpediem 06 februari '2018 om 17:26 bewerkt

  de mijne is in wc gevallen dus komt goed uit.

 • Anouk-91

  Wauw! Heel tof zeg!

 • Viena

  ontzettend leuke actie, hoop dat ik win natuurlijk!
  En dan niet eens voor mezelf :"D, nee voor mijn zus die is wel toe aan vervanging van haar oude Samsung klaptelefoon...
  Dan ga ik lekker shinen met een mooie canvas tas en t-shirt ;)

 • Franka81

  Wauw!! 😍

 • lwerff

  Wat een mooie prijs! De canvas tas en t-shirt zijn al echt te gek, maar met deze limited edition OnePlus erbij steel je helemaal de show! Dus natuurlijk waag ik ook een gokje!

 • wnijssen

  Waanzinnig mooie actie en prijs, Mijn telefoon is vastgelopen en nadat ik heb nagevraagd niet meer de moeite om te laten maken, hij was te oud! Ik loot echt onwijs graag mee, fingers crossed!!

 • Nicole

  Zou fantastisch zijn. Vandaag weer foto’s in de klas gemaakt met mijn “koelkast” De kinderen in de klas hebben allemaal een hipper en sneller model. Jullie prijs zou mij goed van pas komen en zo genieten er zeer veel van de prijs want de foto’s en berichten kan ik delen met alle ouders en verzorgers.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen