Summer (30) is prostituee én zwanger: 'De seks is nog fijner'

Liefde door Laura

De 30-jarige Summer Sebastian doet twee dingen die veel vrouwen haar nooit zouden nadoen. Ten eerste verdient ze haar geld met seks. Ten tweede is ze zwanger terwijl ze dat doet. Ze vertelt over haar beslissing om te blijven werken in de seks business met een kleintje onderweg.

summer zwanger

Wees gerust… de dokters vertellen dat het veilig is om te werken en ze zal op tijd met verlof gaan. Summer heeft thuis al een vijfjarige tweeling met haar 70-jarige vriend met wie ze al twaalf jaar samen is. Maar tijdens haar eerste zwangerschap werkte ze nog niet bij het bordeel Moonlight Bunny Ranch.

Surprise

Zelf heeft de 30-jarige nog nooit gehoord van een prostituee die bleef werken tijdens een zwangerschap. Toch heeft ze zelf wel besloten om te blijven werken. Het babynieuws kwam dan ook als een verrassing. “Toen ik het hoorde sloeg mijn hart een slag over. We hadden eigenlijk geen plannen om een familie te starten. Ik ben nooit iemand geweest die zich laat intimideren door wat anderen denken. Dus het was bij mij nooit opgekomen om te stoppen met werken als ik zwanger zou raken.”

Opkomen voor vrouwen

“Toen ik ontdekte dat ik zwanger was, begon ik met research over seks tijdens de zwangerschap. Ik moest er alles over weten. Het bleek veilig te zijn voor het kindje, dus ik besloot om mijn werk als prostituee niet te staken. Ook wil ik een statement maken over het recht van vrouwen om te kiezen… om te werken als prostituee terwijl in je verwachting bent bijvoorbeeld. Ik ben 1000% openminded en ik oordeel niet, dus mezelf ook niet. Ik hoop dat ik het makkelijk kan maken voor de volgende ‘working girl’ om de keuze te maken om te blijven werken tijdens een zwangerschap.”

Zwangerschapsfetisj

“Niet alle klanten weten dat ik zwanger ben wanneer ze me boeken. Het staat wel op onze website, maar het is nog niet aan mij te zien. Als ze het zouden vragen, zou ik het wel eerlijk vertellen. Ik blog erover ook over op onze website dus op een gegeven moment zullen de meeste het wel weten. Sinds de eerste blog waarin ik mijn zwangerschap aankondig, heb ik wel honderden e-mails gehad. Het verbaast me hoeveel klanten ook op seksueel gebied geïnteresseerd zijn in de zwangerschap of de lactatie.”

Stoppen met werk

“Na de zwangerschap ben ik wel van plan om weer aan het werk te gaan bij de Bunny Ranch. Het is hoe ik mijn studie betaal. Ik ben bezig met een Master in Forensische Pathologie. Over vier jaar ben ik afgestudeerd. Tot die tijd zal ik hier blijven werken. Ik kan niet van 1000 tot 3000 dollar per uur verdienen naar 10 dollar per uur. Het is niet logisch als je eenmaal veel geld verdiend.”

Meer plezier in seks

“Ik vond het al geweldig om bij de Bunny Ranch te werken met mijn normale seksdrive. Nu de hormonen door mijn lijf gieren heb ik er nog meer plezier in."

 

Lees ook: Lisanne (32) is altijd seksueel opgewonden: ‘Mijn lichaam wil seks, maar ik niet’