Mama / Kinderen
Kinderen

Bizar speelgoed voor kinderen

Veel ouders kunnen hun ogen niet geloven als zij de verlanglijstjes van hun geliefde kids voor hun neus krijgen. Kinderen vragen voor duizenden euro's aan speelgoed, elke verjaardag/sinterklaas/kerstmis/random feestdag opnieuw. Toch is dat nog niks. Sommige ouders zagen namelijks deze tamelijke bizarre en niet-kindvriendelijke verjaardagscadeautjes prijken op de verlanglijstjes van hun (onschuldige?) kids…

1. Zombiebeer
Deze lieve teddybeer zou op de rand van elk kinderbed moeten staan… Als je wilt dat deze kinderen voor het leven getraumatiseerd worden en hun hele leven nachtmerries blijven houden.


2. De Hitlerpop
Waarom je je kind deze pop zou willen geven weten wij niet, waarom een kind deze pop zou willen weten wij ook niet. Hij lijkt wel op Hitler, en is niet lief, knuffelbaar of in een gezellige felle kleur verkrijgbaar…


3. Zombiekonijn
Wij verwijzen graag naar de zombiebeer, ook het zombiekonijn zou je kind levenslang kunnen traumatiseren.


4. Scheerbare pop
Vroeg of laat zal elk kind dat in de pubertijd komt zich willen gaan scheren. Deze pop laat jouw kleine koter alvast oefenen zodat het later in de praktijk allemaal wat makkelijker zal gaan.


5. Aangereden kat
Elk kind zou zich moeten voorbereiden op dagelijkse catastrofes, zoals wanneer je favoriete kat overreden wordt. Gelukkig is er nu een stuk speelgoed dat hem/haar daarop kan voorbereiden!


6. Slee
Mocht je vreemde ideeën krijg; dit is dus gewoon een slee. Met een hendel om je aan vast te houden zodat je er niet vanaf valt. Praktisch.


7. Vis
Met deze vis kan je zoon of dochter leren hoe hij of zij vis moet fileren.


8. Strippaal
Een strippaal-speelset. Vorig jaar werd dit speelgoed in Engeland uit de schappen gehaald omdat het misschien toch niet zo’n heel goed idee zou zijn om kinderen te leren met strippalen om te gaan. Smart thinking.


Bron, bron, bron.