Het dagboek van Ze

Werk & studie door Petra
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek van Ze.

Er zijn de afgelopen tijd genoeg gezellige momentjes geweest op en buiten de redactie. Zo hebben we lekkere ijsjes gegeten, de acteurs van De Verbouwing mogen interviewen en hebben we bikini's gekregen! Ben je benieuwd naar afgelopen weken in foto's? Take a look!


Links: Heel lang geleden kregen we twee tegoedbonnen van Frozz en die lagen maar op kantoor. Pas toen het ein-du-luk mooi weer was werden de bonnen gebruikt en de ijsjes gescoord. Het was Karin haar yoghurtijs-ontmaagding!
Rechts: Op de redactie was het weer bloody hot. Om even af te koelen namen we een Aperol Spritz. Petra keek al scheel bij de eerste slok...
 


Madelon heeft vorige week wimperextensions laten zetten. Kijk, wat een verbluffend resultaat! Binnenkort hierover meer op Ze.nl.


Onze redactiepuppy Lola is zo ontzettend groot geworden! Het is een heerlijk wollig lief monstertje!Links: We hebben allemaal bikini's gekregen van Beachlife!
Rechts: De bikini bitches van Ze.nl.


Petra is met haar GBF Niels naar de Gay Pride geweest and they had tons of fun!


Links: In september komt de film De Verbouwing uit, met o.a. Tjitske Reidinga (Claire van Kampen in Goosiche Vrouwen). De acteurs en regisseur Will Koopman van de film en schrijfster Saskia Noort van het boek De Verbouwing bij elkaar op de persdag.
Rechts: Madelon en Petra hebben ze stuk voor stuk mogen interviewen in hotel The Grand! Houd Ze.nl in de gaten voor het artikel!


Hoe bedoel je rommel? De schoonmaker komt maar één keer in de week langs hoor. Kunnen wij ook niks aan doen...


En natuurlijk gaat er geen week voorbij zonder... taart! Zusje Fashionscene kreeg dit exemplaar van G-shock opgestuurd, maar natuurlijk mochten wij 'meehelpen' dit pareltje te verorberen...
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!

Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.