Het dagboek van Ze

Werk & studie door Petra
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek van Ze.

Er zijn de afgelopen tijd genoeg gezellige momentjes geweest op en buiten de redactie. Zo hebben we lekker ijs mogen proeven, Beat the Best-jurylid Angela Groothuizen mogen interviewen en is Karin naar Berlijn geweest. Ben je benieuwd naar afgelopen weken in foto's? Take a look!
Karin op persreis in Berlijn voor Travelbird. Lucky girl!
Boven: Kaat kreeg een rondleiding door de stad op de fiets.
Links: De Kathedraal van Berlijn.
Rechts: Kaat op het Alexanderplatz en de Televisietoren die uit haar hoofd lijkt te groeien!Boven: Karin en Madelon mochten Angela Groothuizen interviewen voor het programma Beat the Best.
Onder: Het presentatieduo Gordon en Chantal met jurylid Angela.


  We kregen weer superfijne spulletjes op de redactie toegestuurd.
Links: Zoals de nieuwe cd van Erica Yong. Genieten!
Rechts: Calvin Klein heeft een nieuwe make-uplijn, we like.
Onder: De nieuwste smaken van Pickwick die vanaf september in de winkel liggen. Die konden we op de redactie wel gebruiken want de thee is bij ons al-tijd... OP!
 


Boven: Jummieee IJS! Madelon en Petra mochten de heerlijke en bijzondere smaken van Professor Grunnschnabel proeven.
Onder: Hier staan we bij de ijskar met onze favoriete smaken; Mango en passievrucht van Madelon en aardbei met pepertjes van Petra.
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!

Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.