Het dagboek van Ze - week 40

Werk & studie door Karin
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek van Ze.

Lief dagboek,
De afgelopen weken waren weer lekker hectisch, zoals we gewend zijn op de redactie. Madelon zat helaas thuis na een operatie waarbij haar amandelen eruit moesten, Laura kwam erachter dat ze de gaafste stageplek evah heeft en Karin zit weer eens te stressen. Kijk mee naar de afgelopen twee weken in foto's!

Madelon zit al twee weken ziek thuis omdat haar amandelen geknipt moesten worden. Zielug! Om haar een (heel) klein beetje op te vrolijken stuurden wij haar een kaartje namens alle redactiemeiden. Beterschap Maddie!


Van Max Factor kregen we dit leuke pakketje met de nieuwste über waterproof Colour X-pert eyeliners. Om ze te testen kregen we een heerlijke jank-dvd en een flesje water erbij. Madelon heeft de dvd meegenomen om lekker te kijken toen ze ziek thuis zat. En Maddy...? Test geslaagd? Vanaf oktober zijn de eyeliners verkrijgbaar bij de drogist voor ? 9,99.


Door Accessorize werden we verrast met een prachtige tas en wat sieraadjes. We moeten nog uitvechten wie de tas krijgt... Maar let op leZeressen: niet alles wat we krijgen houden we zelf, binnenkort een winactie waarin we een overvolle goodiebag weggeven!


Karin ging lekker met 'n vriendin één van haar lievelingsgerechten eten: sushi!


Wij werden blij verrast door Miss Etam die de nieuwe biker jackets aan ons uitdeelde!

En..? Goedgekeurd? De jasjes zijn verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46 en in allerlei leuke kleuren!

Hoe cute! Laura kreeg dit schattige plantje met haar naam erop. Op mooiwatplantendoen.nl kun je een potje samenstellen en tot 7 oktober kun je dan je Vitamine Kamerplant ophalen aan de Kalversstraat 101 in Amsterdam. Doen!

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!

Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even!