Het dagboek van Ze - week 44

Werk & studie door Laura_S
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek van Ze.

Lief dagboek,

Er zijn de afgelopen tijd genoeg gezellige momentjes geweest op en buiten de redactie. Zo is Karin op persreis naar Londen geweest en heeft Laura Glennis Grace geïnterviewd. Ben je benieuwd naar afgelopen weken in foto's? Take a look!



Deze week was het feest op de redactie en daar hoort natuurlijk taart bij... Want Ze.nl heeft de 200.000 unieke bezoekers per maand gehaald!!! Wat zijn we blij en trots dat we dit voor elkaar hebben gekregen. Dankzij jullie, onze leZeressen. Bedankt!


Karin snijdt de taart aan...


Laura mocht zangeres zangeres Glennis Grace vorige week interviewen, en ging natuurlijk ook even met haar op de foto! Lees hier het interview.


Madelon blijft lange wimpers houden... Afgelopen week kwam er een leuk pakketje op de redactie binnen, met daarin twee verschillende setjes nepwimpers, voor Madelon om uit te proberen! Binnenkort meer...

Deze week kregen we de Chocolate Box opgestuurd, waar hebben we ons lekker vol van hebben gegeten... Ziet het er niet YUMMY uit?!



Karin mocht een dagje naar Londen voor een kerst perspresentatie! En natuurlijk was er ook even tijd voor wat sightseeing langs Buckingham Palace en de Londense straten!




Ook Laura ging naar Great Britain, maar dan naar Edinburgh in Schotland! Ze was met haar vriend en zijn bedrijf en ging allemaal Schotse dingen doen, zoals doedelzak blazen en haggisballs (schapenmaag met schapenorganen erin) eten!


Het is weer kruidnotentijd...


...wat ook betekent dat de herfst weer aangebroken is. Maar ach, de kou en donkere dagen daargelaten - het is wel een plaatje zo, toch?


We mochten een fotoboekje samenstellen van alle leuke momenten op de redactie. Het resultaat heb je ook in dit artikel al kunnen zien! Heb je ook al meegedaan aan de winactie?


Naast al het lekkers dat we de afgelopen week naar binnen hebben gesnoept op de redactie, hebben we ook weer abnormaal veel make-up binnengekregen! Allemaal nieuwe collecties waar jullie zeer binnenkort meer over zullen lezen...


En hoe cute is dit bijbehorende USB-stickje van GOSH, in de vorm van een lipstick?! Je moet 'm ook echt opendraaien om de stick uit de huls te krijgen. Te leuk!


Douwe Egberts stuurde ons dit megapakket met koffie op! Het assortiment kwaliteitskoffie Douwe Egberts L'OR EspressO wordt dit najaar uigebreid met drie nieuwe varianten: Lungo Estremo, Fortissimo en Lungo Fragrante. Speciaal voor de vrouwen die van een extra sterk bakje koffie houden!


Naast al het harde werken moet er af en toe natuurlijk ook even aan teambuilding gedaan worden... En dus haalden we vorige week, samen met de redacties van Girlscene, Vrouwen.nl en Fashionscene, allemaal lekkere dingen naar kantoor. Proost!
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!

Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.