Het dagboek van Ze: De zomer in onze bol!

Werk & studie door Redactie Ze.nl
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek.....

 
Het is een feit: met de eerste warme dag van het jaar achter de rug, lijkt de lente nu echt te komen! Het is langer licht, de winterjas mag uit en we genezen spontaan van onze winterdepressie. The summer is magic! Ook hier op de redactie van Ze.nl hebben we de zomer in onze bol!



Karin genoot samen met haar vriend van het eerste ijsje van het jaar! Yummy!


Dit fijne verwenpakketje van Rituals kregen we op de redactie binnen. Alle producten van de lijn Magic Touch mogen we uitproberen. Marleen is al he-le-maal verslaafd aan de body cream. Net zoals de rest ruikt deze heerlijk naar Cherry Blossom en Rice Milk.


Karin ging langs bij MOOI PR om alle nieuwe collecties te bekijken van de merken die ze vertegenwoordigen. Zie hier een aantal items van de nieuwe collectie van Hunkemöller. We like!


Links: de lekkere hapjes stonden al klaar!
Rechts: een aantal items uit de nieuwe collectie van Swarovski. Bling, bling!


Vorige week kreeg ons zusje Girlscene een lading pakketjes binnen. Nee, het was niet de kerstman. Ze kregen hun eigen gloednieuwe schoolagenda's binnen!


Marleen gaat haar snoepverslaving te lijf met haar nieuwe liefde: de grapefruit.


Op de redactie kregen we een brief van de koning. Of nou ja, van het koninklijke pepermuntje King. Om te vieren dat Willem koning wordt, brengen ze nu speciaal een kingsize rol uit, woooww! Deze worden uitgedeeld op Koninginnedag, maar de speciale verpakkingen zijn ook in de supermarkt te koop.



De persdagen waren in volle gang. Marleen ging op pad naar Coty Beauty en werd verwend met allerlei nieuwe producten. Onder andere van Miss Sporty, Rimmel London, Sally Hansen en New York Color. Ook kreeg ze een parfumworkshop van Guess, waarbij ze haar eigen geurolie ging maken.


Karin vierde de komst van de lente en trakteerde zichzelf op dit schattige zomerjurkje van Zalando. Gelukkig zie je van ver weg niet dat ze haar gorillabenen al een week niet geschoren had.



Over Zalando gesproken: Karin ging naar een speciaal persontbijt waarbij de kledingketen haar nieuwe collectie presenteerde! Naast de supermooie ontbijttafel werd ze helemaal vrolijk van de nieuwe lentecollectie. 


En nog een pakketje! Haarverzorgingsmerk Aussie wil ons helpen met onze haarproblemen en stuurde ons de Frizz Miracle producten. Ideaal voor onze pluizige haardoos die er nu niet bepaald summerproof utiziet. Marleen testte het en binnenkort kun je één van de vijf pakketjes winnen die we gaan weggeven.


Ook Marleen kreeg de zomerkriebels. Ze besloot om haar haren te verven in een dip dye. Ready for summer!


We ontvingen dit heerlijke, zoete luchtje. Desire is het nieuwe parfum van Dolce & Gabbana. Ziet er chic uit toch?


Karin ging naar de Happy, Healthy Sunday georganiseerd door Lighthouse Works. Het werd een dag vol heerlijkheden als yoga, zwemmen, sauna, groentesapjes drinken en ontspannen. Lees binnenkort het verslag op Ze!


Nog meer zomerse verwennerij. PR-bureau Simply PR stuurde ons dit vrolijke pakketje. Met een verzorgende handcrème van JANZEN en oogschaduw, pink nagellak en een nail art kit van Bourjois. 


Madelon werd uitgenodigd voor een persevent van Puravita. De producten zijn allemaal organisch, zodat de huid zonder toegevoegde stoffen tot rust kan komen. Ook worden de grondstoffen stuk voor stuk biologisch geteeld. Klinkt goed!


PARTYTIME! Om het weekend alvast goed te beginnen, kregen we van Croky een ballon plus de drie nieuwe chipssmaken toegstuurd: Chili, Milanese en Paprika. En het is hele speciale chips. De aardappel is namelijk gepoft, waardoor de chips een stuk minder slecht is dan 'normale' chips. Smikkelend zaten we achter onze bureautjes!


En ook deze mega Oreo cupcake kregen we cadeau van We Like Fashion. Mjam!
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.