Het dagboek van Ze: Ultiem genieten

Werk & studie door Marleen_S
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

 
Van het weer - het zou toch lente moeten zijn - kunnen we als zonaanbidders nog niet echt genieten, maar geluk zit ?m ook in andere, kleine dingetjes. Waar wij op de redactie van Ze.nl nou echt gelukkig van worden? Nou, eh, sushi (!), vakantie en haar dat de hele dag goed zit bijvoorbeeld!
 


Marleen verliet de redactie om met haar familie een weekje vakantie te vieren in Parijs. Daar genoot ze van zoete crêpes, macarons - van Ladurée uiteraard - en alle highlights zoals de Eiffeltoren en Sacré Coeur!

Bij het zien van de eerste straaltjes zon, sprongen Karin en Marleen tijdens de lunch gelijk naar buiten! Lunchtime op de trappen van het kantoor, yummy!


Ook deze editie schreef Karin een column voor Wellness Magazine. Twee pagina's vol over haar avontuur in New York van een aantal jaar geleden!


Waar we nog meer van genoten? De taart die Emma van Girlscene uitdeelde omdat ze jarig was. Hoera! Ze mocht 21 kaarsjes uitblazen en wij snoepten lekker van de monchou met kersen en de brownies!


Karin en Marleen stonden langs de groene (gras)loper bij de première van Leve Boerenliefde. We spotten onder anderen Waldemar Torenstra, Maik de Boer en Gerard Joling - yeah -. Lees hier het report!


Voordat ze de nieuwsgierige journalisten gingen uithangen, moest er natuurlijk eerst gegeten worden. De keuze was simpel: sushi it was!


Eind juni verschijnt het boek Overleven voor beginners. Wij ontvingen alvast een exemplaar en zijn reuze nieuwsgierig geworden naar dit boek!


Karin was aanwezig bij het Indian Summer Brand Event van Procter & Gamble, waarbij de nieuwste beauty innovaties van Olaz, Aussie, Wellaflex en Max Factor werden geshowd. Sascha Breuer, Internationaal Wellaflex Stylist showde ons drie hippe zomerkapsels die je eenvoudig zelf kunt maken met de haarsprays van Wellaflex.


Links: Marie Sophie Steenaert - Make up Artist van Max Factor - legt uit hoe ze deze mooie look heeft gemaakt. Wij zijn vooral fan van de nieuwe Mega Volume - Zero Clumps mascara. Veel volume en geen klontjes. Hallelujah!
Rechts: Ook Olaz heeft een nieuwe fijne crème: Olaz Regenerist Rimpel Ontspannende Dagcrème. Fijn voor de allereerste rimpels die opkomen...


Op de redactie kregen we van Dolce & Gabanna het geurtje Light Blue toegestuurd. We werden spontaan verliefd op de mannenvariant (die we weggeven op ons Twitter-account voor Vaderdag!). Het vrouwenluchtje is heel licht: ideaal voor een zomerse dag!


Karin heeft deze ketting van I want that musthave gehad, het commentaar van haar vriend was: "Een Indianenketting...?" Dus.


Madelon maakte afgelopen week deze superleuke cake pops van Dr. Oetker, die we al eerder ontvangen hadden. De kleine snacks smaakten net zo lekker als ze eruit zagen, en waren ook nog eens supermakkelijk te maken. Aanradertje dus!


Ze.nl was samen met Vrouwen.nl en Girlscene.nl op een persevent van Nintendo. 
Links: Mariëlle van Vrouwen.nl krijgt uitleg over de nieuwste spellen op de Nintendo 3DS.
Rechts: Hét spel voor alle jonge meiden: New Style Boutique. Run je eigen kledingwinkel en kleed je klanten zo mooi mogelijk aan.

En natuurlijk waren daar weer heerlijke... hapjes! Karin heeft zich helemaal vol lopen stouwen met de Lily's Cupcakes. Dááhag bikiniplan 2013...


Over bikini's gesproken, Marleen ontving - na heel lang ongeduldig wachten - eindelijk haar bikini die ze besteld had. Let the summer begin!


En Karin kreeg haar Hunkemöller-bikini op deze druilerige vrijdag binnen! Vind je 'm leuk? Je kunt 'm hier bestellen.
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.