Het dagboek van Ze: Celebration!

Werk & studie door Redactie Ze.nl
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek.....

Afgelopen twee weken hadden we enorm veel redenen om in juichen uit te barsten. We hebben nu namelijk maar liefst 250.000 unieke bezoekers per maand (ah, wat wordt Ze.nl toch groot!), genoten van het zomerse temperatuurtje en zaten te smullen van de vele ijsjes die we daarom mochten eten. Driedubbel hoera dus! Let's celebrate!


OnZe Twitter-fans zagen het vorige week al? Het was feest op de redactie, want Ze.nl is in een jaar tijd gegroeid van 150.000 unieke bezoekers per maand naar het magische aantal van 250.000 unieke bezoekers per maand! Een kwart miljoen, tweeënhalve ton, twee-hon-derd-vijf-tig-dui-zend! Natuurlijk was dat taart waard en hebben we een eigen minifeestje gevierd. Hoeraaa!


We sprongen dus écht een gat in de lucht...


...na 2947 mislukte pogingen en drie uurtjes verder!


Van Nintendo kregen we deze megaschaar. De game Animal Crossing is in Japan namelijk al meer dan vier miljoen keer verkocht en is megapopulair bij vrouwen. Je wordt in de game burgemeester van je eigen stad, en inderdaad - dan mag je zelf je lintje doorknippen.
 

Van O'creative kregen we dit heerlijke geurtje toegestuurd. En het is niet zomaar een geurtje, maar een speciaal water parfum. Deze Refreshing variant geeft het lichaam energie door de hoge concentratie essentiële oliën van pepermunt en zuiver gletsjerwater. Voor een extra verkoelend effect op een warme zomerdag: even in de koelkast leggen en daarna aanbrengen op de huid. 


Wat was het de afgelopen tijd heerlijk weer hè? Eindelijk zomerse temperaturen, wat betekent: slippertjes uit het stof, zonnebrillen op en genieten maar. Reden genoeg om ook de Jillz uit de koelkast te trekken. Proost!



'Groetjes uit Normandië' stond er op het kaartje. Wij ontvingen van PR-bureau Way to Blue dit heerlijke pakketje vol met lekkere dingen voor bij de borrel. Cakejes, chocola, paté en de borrel zelf!


Het was zweten geblazen op kantoor. Niet alleen omdat we zo hard aan het schrijven waren, maar ook door de warme zon. Dus tijdens de lunch móest er ijs gegeten worden. Dat moest...


Maarja, van al die ijsje, wijntjes en toastjes wordt je figuur er niet beter op. Dus Karin is met de zomer in zicht al druk aan het smeren met deze anti-cellulitiscrème van Swisscare. Tja, wat moet dat moet hè...


Madelon had vorig weekend nog een verlaat verjaardagscadeautje voor haar vriend: een weekendje Noordwijk, inclusief zon (jawel, speciaal geregeld!), lekker eten, wijntjes én? een workshop powerkiten! Wat was het heerlijk?


Wij ontvingen het nieuwe boek van Siska Mulder Met zachte hand op de redactie. Het verhaal gaat over Mijntje die het zat is zo'n braaf leventje te leiden. Ze besluit het roer om te gooien. Met drie bondgenoten neemt ze wraak op mannen die wegkomen met hun misdaden. Pas als één van hen haar eigen man als doelwit kiest, beseft Mijntje dat ze te ver zijn gegaan. Karin kan niet wachten om te beginnen met lezen! Ook zin in een spannend verhaal voor op vakantie? Bestel 'm dan hier!


We vertelden vorige week al over de nieuwe fietscommitment van Marleen. Haar ijzeren ros was helaas rijp voor de sloop, dus daarom kocht (oké, kreeg) ze deze gloedjenieuwe fiets. Speciaal in een Ze-kleurtje geverfd. 


We zaten er stiekem al de hele ochtend op te wachten: onZe eigenste echte cupcakes gemaakt door A Cup of Cake! Compleet met Ze.nl logo en roze topping. Just the way we like it! Houd Ze.nl in de gaten, want binnenkort kun jij ook deze heerlijke Ze-cupcakes winnen!


En Karin moest weer zonodig spelen met d'r eten...


Madelon loopt in juli de Nijmeegse Vierdaagse en om goed voorbereid van start te gaan, schafte ze deze maand een nieuwe rugtas én fijne, nieuwe wandelschoenen aan. Ready to go!


Hier op de redactie drinken we de hele dag door liters thee. Dat weet Pickwick maar al te goed, dus stuurden ze ons hun nieuwste theesoorten. Green Hammam en Rooibos Reflection zijn al onze grote favorieten! 



Karin vierde samen met haar vriend een Groots (met een zachte G) feestje in Brabant. Ze gingen namelijk naar het concert van onze eigen Guus Meeuwis! Haar Afghaanse vriend heeft ze helemaal goed ingeburgerd, want hij vond het net als Karin een heerlijk feestje! Ze hebben in ieder geval alweer kaarten voor 2014. Wil je er ook bij zijn? Kaarten kun je hier kopen.


Ook door P&G Beauty werden we weer verrast! We kregen haarspulletjes van Wella en make-up van Max Factor. Vooral de paarse mascara Clump Defy is een aanrader. Lange, volle wimpers zonder klontjes!



OLA deelde uit! We kregen een hele doos vol met heerlijke Festini-ijsjes op de redactie. Wie is er nu niet een groot fan van de perenijsjes (yummy!) Daarom gaat Festini op zoek naar de tofste peren van Nederland. Op hun Facebook kun je nu je stem uit brengen. En ze hadden nog meer nieuws: deze zomer zal één iemand in Nederland het 500 miljoenste Festini-ijsje eten. Reden genoeg voor een feestje!


Op de redactie houden we wel van een lekkere chicklit. Die krijgen we dan ook vaak genoeg. Van de week ontvingen we eens iets anders, namelijk De jongen die van appels hield. Het boek gaat over een moeder (Amanda Webster, tevens de schrijfster) die vecht voor het leven van haar zoon die lijdt aan anorexia. Een heftig, maar een heel mooi verhaal. Benieuwd? Je kunt het boek hier kopen. 


Ohja, Karin en Marleen deden weer eens mee aan de zoveelste social media trend: baguetting. Het doel? Zo veel mogelijk stompzinnige, idiote en rare, maar toch alledaagse situaties creëren met, jawel, een stokbrood... 
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.